2103620147 info@pappas.gr    |     6944137189                                        
Επιλογή Σελίδας

Ένα στοιχείο το οποίο ίσως να δυσκολεύει τα κοινωνικά καταξιωμένα άτομα να βρουν σύντροφο και να δεσμευτούν είναι και η αφοσίωση της ζωής τους στην καριέρα και στη διατήρηση της καταξίωσης τους. Αυτά τα άτομα αφιερώνουν πάρα πολύ χρόνο και δίνουν τη μεγαλύτερη προτεραιότητα στη δουλειά τους, στο κυνήγι της δόξας και του χρήματος, στην προώθηση του εαυτού τους και στην φροντίδα της δημόσιας εικόνας τους που πραγματικά δεν αφήνουν περιθώρια για να ασχοληθούν και με την προσωπική τους ζωή. Έτσι οι περισσότεροι πρέπει να βρούν την ευτυχία στα γραφεία Πάππας.

Εν όψει καλοκαιριού θα ήθελα να κάνουμε κάποιες καλοκαιρινές προσκλήσεις:
Αν είστε δεσποινίδα 23-38 ετών και αναζητάτε σοβαρή σχέση με προοπτική το γάμο και την οικογένεια, σας προτρέπουμε να μας επισκεφθείτε. Μια καλή σχέση πρέπει να είναι δυνατή, να νιώθουμε ασφάλεια και ευτυχία μέσα σε αυτή. Πρέπει να αισθάνεστε τρυφερότητα και κατανόηση για τον σύντροφο σας και αντίστοιχα εκείνος για εσάς. Μόνο τα γραφεία ΠΑΠΠΑΣ διαθέτουν κυρίους με τέτοια προσόντα στον χαρακτήρα και όχι μόνο, πέρα από αυτά τα θετικά στοιχεία, είναι άνθρωποι, μοντέρνοι, ευπαρουσίαστοι, ευκατάστατοι και αξιόλογοι όπως, εκπαιδευτικοί, Ιατροί, Δικηγόροι και Μεγαλοεπιχειρηματίες ηλικίας 27-40 ετών. Κάντε τώρα το επόμενο βήμα και καλέστε μας στο 210-3620147 ή στο κινητό 6944137189.

Όπως καταλαβαίνεται παρέχουμε υψηλών απαιτήσεων γνωριμίες γάμου από την Ελίτ της αθηναϊκής κοινωνίας και όχι μόνο. Μας εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια έχοντας ως συστατικά στοιχεία την χρόνια εμπειρία & την σοβαρότητα! Μεγαλοεπιχειρηματίες, Πλούσιοι Ομογενείς, όμορφες νέες καλών και ευκατάστατων οικογενειών, κυρίες & κύριοι, μεγαλοσυνταξιούχοι, επίσης και γονείς οι οποίοι επιθυμούν το καλύτερο για τα παιδιά τους επειδή έχουν ήθος, λογική, μόρφωση και είναι αποφασισμένοι για μία αξιόλογη γνωριμία γάμου… Μπορείτε να επισκεφτείτε το site μας στο www.pappas.gr ώστε να δείτε τις αγγελίες των μελών μας οι οποίες είναι καταταγμένες ανά ηλικιακό group στην περιοχή που σας ενδιαφέρει !

Τώρα επειδή ξεκινούν και οι άδειες του καλοκαιριού και όλοι ψάχνουμε ιδανικά ειδυλλιακά μέρη για εμάς σας έχουμε κάποιες προτάσεις!
Θέλετε να κάνετε διακοπές μαζί με τον σύντροφό σας, αλλά δεν μπορείτε να επιλέξετε τον κατάλληλο προορισμό; Δεν σας φαίνεται κανένα μέρος σωστό; Δε χρειάζεται να ανησυχείτε, επιλογές υπάρχουν και μάλιστα είναι πολλές. Η Ελλάδα είναι μία χώρα που διαθέτει μαγευτικά μέρη που αξίζει να τα εξερευνήσετε παρέα με το ταίρι σας, δημιουργώντας μαζί εμπειρίες που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στη μνήμη σας.
Υπάρχουν πολλοί κοντινοί προορισμοί όπως Πόρος, Ύδρα, Αίγινα, Σπέτσες, Αγκίστρι, Τζια, Εύβοια, Κέα, Ναύπλιο & Λουτράκι.
Για τους φίλους που έχουν την δυνατότητα να λείψουν παραπάνω μέρες και να επισκεφτούν τα όμορφα νησιά μας σας προτείνουμε Μήλο, Σέριφο, Κρήτη, Λευκάδα, Ιθάκη, Φολέγανδρο, Κέρκυρα, Κίμωλο, Αστυπάλαια, Αμοργό, Άνδρο, Ρόδο, Σκιάθο, Κεφαλονιά, Σαντορίνη, Πάτμο, Χίο, Σάμο.
Σύμφωνα με την έρευνα που έκανε ο φίλος μας δημοσιογράφος Νίκος Χριστοφιλίδης μας προτείνει Φούρνοι Ικαρίας με υπέροχη βραδινή ατμόσφαιρα, Ανάφη με πανοραμική άποψη, Εγγλεζονήσι Εύβοιας, Ιθάκη ο κρυμμένος παράδεισος, Κίμωλος με γαλαζοπράσινη μαγεία, Σκύρος μαγική και μεθυστική & τέλος στα όμορφα Χανιά !

Καλέστε με
+
Καλέστε με