2103620147 info@pappas.gr    |     6944137189                                        
Επιλογή Σελίδας

Ευχαριστήρια για το γραφείο μας

Ένα ευχαριστώ καρδιάς στα γραφεία Πάππας

Ένα ευχαριστώ καρδιάς στα γραφεία Πάππας για το πιο σημαντικό δώρο ζωής που μας έκαναν. Τη σύντροφο μου Βίβιαν, ένα σπάνιο πλάσμα που συμπορεύεται πλέον μαζί μου στη ζωή, στα εύκολα και τα δύσκολα.

Οφείλω την ευτυχία μου στα γραφεία ΠΑΠΠΑΣ

Οφείλω την ευτυχία μου στα γραφεία ΠΑΠΠΑΣ. Ευγνωμονώ για τη άμεση εξυπηρέτηση, την ποιότητα των ανθρώπων που συνάντησα, τη ζεστή και ανθρώπινη επικοινωνία με τους συνεργάτες του γραφείου.

Εύχομαι στα γραφεία ΠΑΠΠΑΣ

Εύχομαι στα γραφεία ΠΑΠΠΑΣ να μακροημερεύουν και να προσφέρουν χαρά και ευτυχία στους ανθρώπους. Το έργο τους είναι πολύ σημαντικό στη σύγχρονη κοινωνία. Προσωπικά έχω τις καλύτερες εντυπώσεις από τη συνεργασία μας. Το αποτέλεσμα άμεσο και πέρα από κάθε προσδοκία. Ευχαριστώ.

Γνώρισα τη σύντροφό μου στα γραφεία γνωριμιών Πάππας

Γνώρισα τη σύντροφό μου στα γραφεία γνωριμιών Πάππας και δεν ντρέπομαι να το πω. Ας μην είμαστε προκατειλημμένοι με το θεσμό των γραφείων συνοικεσίων. Η επιλογή είναι που κάνει τη διαφορά. Είστε αξιόπιστοι και σοβαροί. Καλή πορεία στο έργο σας.

Το αποτέλεσμα εκπληκτικό και άμεσο

Το αποτέλεσμα εκπληκτικό και άμεσο. Εμπιστοσύνη, ασφάλεια, διακριτικότητα, σεβασμός, είναι αυτά που εισέπραξα από μια συνεργασία που έφερε και πάλι την αισιοδοξία και την χαρά στη ζωή μου. Είστε υπέροχοι, σας ευχαριστώ!

Όταν χτύπησα την πόρτα στα γραφεία σας

Όταν χτύπησα την πόρτα στα γραφεία σας δε μπορούσα να φανταστώ πως θα άνοιγα μία πόρτα στην ευτυχία. Το αποτέλεσμα δικαίωσε την καλή σας φήμη. Άψογη εξυπηρέτηση από ανθρώπους έμπειρους κι ουσιαστικούς. Θερμά σας ευχαριστώ.

Στα γραφεία ΠΑΠΠΑΣ το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα

Στα γραφεία ΠΑΠΠΑΣ το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα. Μέσα από εξαιρετικά επιλεγμένα ραντεβού γνώρισα τη σύντροφό μου, συνάδελφο γιατρό. Τον Αύγουστο παντρευόμαστε! Ένα μεγάλο ευχαριστώ!!!

Παίρνοντας την απόφαση να συνεργαστώ με τα γραφεία ΠΑΠΠΑΣ

Παίρνοντας την απόφαση να συνεργαστώ με τα γραφεία ΠΑΠΠΑΣ, είχα αποκλείσει την πιθανότητα να ερωτευτώ. Κι όμως ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος! Με την πρώτη ματιά! Δηλώνω ευτυχισμένος κι ευγνώμων!

Δεν είναι τυχαίο πως τα γραφεία σας λειτουργούν 40 χρόνια

Δεν είναι τυχαίο πως τα γραφεία σας λειτουργούν 40 χρόνια, ενισχύοντας όλο και περισσότερο την καλή σας φήμη. Είστε ανθρώπινοι και ποιοτικοί. Ευχαριστώ που φέρατε και πάλι το φως και την ελπίδα στη ζωή μου.

Στα γραφεία Πάππας, γνώρισα τον σύντροφό μου

Στα γραφεία Πάππας, γνώρισα τον Βασίλη, τον σύντροφό μου πλέον στη ζωή. Εύστοχες οι επιλογές σας, ήταν δεδομένο πως θα οδηγούσαν σύντομα στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Θερμά ευχαριστώ.

Ευχάριστο ξάφνιασμα για μένα η συνεργασία μου με τα γραφεία γνωριμιών Πάππας.

Ευχάριστο ξάφνιασμα για μένα η συνεργασία μου με τα γραφεία γνωριμιών Πάππας. Αν και συστημένη από ζευγάρι φίλων μου που αναζητώντας τις υπηρεσίες του γραφείου έφτασαν μαζί ως τα σκαλιά της εκκλησίας και πλέον ζουν ευτυχισμένοι, δε μπορούσα να διανοηθώ πώς ένα γραφείο γνωριμιών θα μπορούσε να εκδηλώνει τόσο άμεσα το ανθρώπινο πρόσωπο στην επικοινωνία επιτυγχάνοντας τη δημιουργία σχέσεων με ισχυρή δυναμική κι αντοχή στο χρόνο. Η ευγένεια, η εντιμότητα, η συνέπεια, η καλή διάθεση, η αντίληψη και η εμπειρία του ανθρώπινου δυναμικού που απαρτίζουν τα γραφεία Πάππας μ’ έκαναν να αισθανθώ σύντομα πως βρίσκομαι σ’ ένα ασφαλές και οικείο περιβάλλον. Αυτό που θεωρώ ιδιαίτερα σημαντικό είναι πως οι συνεργάτες των γραφείων Πάππας ξέρουν ν’ ακούνε τον συνομιλητή τους με ιδιαίτερη ευαισθησία και σεβασμό στις απόψεις του και ν’ αφουγκράζονται ακόμα κι αυτό που κάποιες φορές δυσκολεύεται να εκφράσει. Σύντομα ανακάλυψα πως τα μέλη των γραφείων Πάππας είναι άνθρωποι ιδιαίτερα αξιόλογοι οι περισσότεροι μορφωμένοι, καταξιωμένοι επαγγελματικά και κοινωνικά, συνειδητοποιημένοι ως προς την απόφασή τους να δημιουργήσουν ουσιαστικές σχέσεις με προοπτική. Τα γραφεία γνωριμιών Πάππας, μέσα σε διάστημα δύο μηνών άλλαξαν ριζικά τη ζωή μου. Νιώθω βαθιά ευγνώμων και συστήνω ανεπιφύλακτα την συνεργασία σε όποιον έχει αποφασίσει ν’ ανοίξει μια καινούρια σελίδα στη ζωή του αφήνοντας πίσω την πικρία από παρελθοντικές σχέσεις που δεν ευδοκίμησαν. Η ζωή προχωράει κι οφείλουμε ν’ αναζητήσουμε τη χαρά μέσα από την ειλικρινή επικοινωνία με ανθρώπους που μας βοηθούν να εξελισσόμαστε και να πιστεύουμε όλο και περισσότερο στον εαυτό μας. Η προσωπική μου εμπειρία με έπεισε πως στα γραφεία Πάππας μπορείτε να τους συναντήσετε.

Σας ευχαριστώ
Ελένη, 42 ετών, κοινωνιολόγος

Το δύσκολο διάστημα του εγκλεισμού λόγω της πανδημίας που χρειάστηκε να μείνω αρκετές ώρες στο σπίτι

Το δύσκολο διάστημα του εγκλεισμού λόγω της πανδημίας που χρειάστηκε να μείνω αρκετές ώρες στο σπίτι, μ’ έκανε να σκεφτώ πόσο πολύ είχα αδικήσει τον εαυτό μου προσφέροντας πλασματικές ψευδαισθήσεις ικανοποίησης. Η δουλειά, το shopping therapy, οι επαφές με ανθρώπους που ουσιαστικά δεν είχαν τίποτα να μου πουν… Στην ηλικία των 50 με έναν αποτυχημένο γάμο, μια αξιοπρεπή καριέρα στον τομέα των χρηματοοικονομικών επενδύσεων, και δυο παιδιά που σπούδαζαν στο εξωτερικό η ανάγκη ενός συντρόφου που θα μοιραζόταν μαζί μου τα προβλήματα της καθημερινότητας γινόταν πλέον για μένα επιτακτική. Η εκπομπή των γραφείων γνωριμιών Πάππας στην τηλεόραση, μ’ έκανε διστακτικά να σχηματίσω το νούμερο του γραφείου και να ζητήσω κάποιο ραντεβού προκειμένου να μάθω κάποια πράγματα για τον τρόπο λειτουργίας.
Πολλές φορές σκέφτηκα ν’ ακυρώσω τη συνάντηση όμως μέσα μου νίκησε η επιθυμία ν’ αλλάξω τη ζωή μου και η περιέργεια για το τι ακριβώς μπορούσα να ελπίζω ανοίγοντας αυτή την πόρτα στο άγνωστο.
Εντυπωσιάστηκα από την ήρεμη και ουσιαστική προσέγγιση της συνεργάτιδας του γραφείου. Γρήγορα ένιωσα τη θετική αύρα του χώρου, κι αφέθηκα να μιλάω σαν να γνωριζόμαστε χρόνια. Η ευγένεια, η διακριτικότητα, ο σεβασμός στις απόψεις αλλά και η ειλικρινής διάθεση κατανόησης εκ μέρους της, μ’ έκαναν να αισθανθώ πως απευθυνόμουν σε ανθρώπους οικείους που πραγματικά ήθελαν να κάνουν κάτι για μένα.
Χωρίς κανέναν ενδοιασμό έγινα μέλος των γραφείων Πάππας κι αμέσως ένιωσα πως είχα κάτι καλό να περιμένω. Δεν διαψεύστηκα.
Σήμερα, δεν είμαι μόνη μου και μπορώ και πάλι να χαμογελάω στη ζωή μ’ αισιοδοξία. Ευχαριστώ τα γραφεία Πάππας κι εύχομαι να μπορούν να κάνουν όλο και περισσότερους ανθρώπους ευτυχισμένους.

Λίλιαν, 50 ετών, στέλεχος χρηματοοικονομικής εταιρίας

Η συνεργασία μου με τα γραφεία Πάππας ήταν για μένα μια σημαντική εμπειρία ζωής.

Η συνεργασία μου με τα γραφεία Πάππας ήταν για μένα μια σημαντική εμπειρία ζωής. Έχοντας χάσει σε τροχαίο δυστύχημα τη σύζυγό μου και ζώντας αρκετά χρόνια μόνος, εμπιστεύτηκα τα γραφεία Πάππας, αρχικά χωρίς ιδιαίτερες ελπίδες, σε μια προσπάθεια να ξαναφτιάξω τη ζωή μου απ’ την αρχή.
Εντυπωσιάστηκα από την αμεσότητα στην επικοινωνία, την συνέπεια, την ευγένεια και το ήθος των συνεργατών του γραφείου. Ο χώρος αποπνέει ποιότητα κι εμπιστοσύνη. Σε καμία περίπτωση δεν ένιωσα να χάνω το χρόνο μου, αφού τα μέλη με τα οποία ήρθα σε επαφή ήταν πραγματικά αξιόλογα, συνειδητοποιημένα ως προς την απόφαση να δημιουργήσουν κάτι ουσιαστικό και όμορφο στη ζωή τους.
Ο κος Πάππας, ιδιαίτερα προσιτός κι αξιόπιστος, νοιάζεται πραγματικά για την επιτυχή έκβαση των υποθέσεων του γραφείου του, αντιμετωπίζοντας την κάθε περίπτωση με ιδιαίτερο σεβασμό κι υπευθυνότητα, αποδεικνύοντας έμπρακτα πως για να πετύχεις σε αυτό που κάνεις πρέπει πρωτίστως να το πιστεύεις και να το αγαπάς.
Έχοντας βρει τη σύντροφο της ζωής μου θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στα γραφεία Πάππας, με την ευχή να μπορούν πάντα να συντελούν σ’ αυτό το τόσο σημαντικό κοινωνικό έργο που αφορά την ευτυχία των ανθρώπων.

Λεωνίδας, 58 ετών, καρδιολόγος

Καλέστε με
+
Καλέστε με