2103620147 info@pappas.gr    |     6944137189                                        
Επιλογή Σελίδας

Γιατί τα Γραφεία “ΠΑΠΠΑΣ” είναι Πρωτοπόρα στον Ελλαδικό και τον Παγκόσμιο Χώρο

Ιστορία

Τα γραφεία γνωριμιών «Πάππας» λειτουργούν από το 1939 με απόλυτη αξιοπιστία, εχεμύθεια και εξειδίκευση και έχουν δημιουργήσει ως τώρα χιλιάδες επιτυχημένους γάμους και συμβιώσεις. Οι γνώσεις και η τεράστια εμπειρία έχει δημιουργήσει το όνομα και την ιστορία των γραφείων συνοικεσίων μας, καθώς και την επιτυχία τους. Χιλιάδες μέλη άντρες και γυναίκες όλων των ηλικιών από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο μας εμπιστεύονται καθημερινά για την ανεύρεση του συντρόφου ζωής τους.

Εξειδίκευση

Το επιστημονικά καταρτισμένο προσωπικό των γραφείων γνωριμιών Πάππας, έχει τις γνώσεις και τις δεξιότητες να μελετήσει και να αναλύσει τα στοιχεία, το προφίλ και τις επιθυμίες του κάθε μέλους και μέσα από την εξειδικευμένη αναζήτηση να βρει τα αντίστοιχα μέλη που ταιριάζουν ως προς αυτά τα στοιχεία και έτσι να δημιουργηθούν πετυχημένες γνωριμίες και σχέσεις με προοπτική για αρμονική συμβίωση.

Ασφάλεια – Αξιοπιστία – Εχεμύθεια

Στα γραφεία γνωριμιών μας υπάρχει απόλυτη εχεμύθεια σχετικά με τα στοιχεία σας και αυστηρή τήρηση του κανονισμού προστασίας προσωπικών δεδομένων (GDPR). Υπάρχει επίσης η ασφάλεια των στοιχείων που διαθέτουμε για τα μέλη μας μέσα από το συμβόλαιο που υπογράφουμε για τις συνέπειες του νόμου περί ψευδούς δηλώσεως καθώς και από τον έλεγχο της ταυτότητας και των άλλων στοιχείων. Επιπλέον, πέρα από την προσωπική μας επαφή μαζί τους, ενημερωνόμαστε για τα μέλη μας και μέσα από τα ραντεβού που κανονίζουμε προκειμένου να έχουμε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα. Τέλος, διασφαλίζουμε ότι στο γραφείο μας απευθύνονται μόνο άτομα κατασταλαγμένα που επιθυμούν σοβαρή γνωριμία. Ως εκ τούτου, η γνωριμία μέσω των γραφείων γάμων «Πάππας» είναι ο πιο ασφαλής και αξιόπιστος τρόπος για να κάνουμε σοβαρές γνωριμίες και να αναπτύξουμε άμεσα συντροφικότητα και σχέσεις που θα μας κάνουν ευτυχισμένους.

Σύγχρονα Τεχνολογικά Μέσα

Το σύγχρονο ψηφιακό σύστημα των γραφείων γνωριμιών Πάπας το οποίο βοηθάει στην εξειδικευμένη αναζήτηση με βάση τα στοιχεία και τις επιθυμίες του κάθε μέλους, δημιουργεί τα εύστοχα ταιριάσματα ανάμεσα στα μέλη και συμβάλλει στην επιτυχία των γνωριμιών. Επιπλέον τα σύγχρονα τεχνολογικά μέσα, η τηλεόραση και το Ίντερνετ βοηθούν την δουλειά μας. Μέσα από τα πολυάριθμα site μας, τις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα βίντεο μας, μπορείτε να πλέον από όπου κι αν βρίσκεστε, με ασφαλή, στοχευμένο και ελεγχόμενο τρόπο να μας γνωρίσετε, να συνεργαστείτε μαζί μας και να βρείτε τον κατάλληλο σύντροφο ζωής. Επιπλέον, στο blogspot μας ανεβαίνουν καθημερινά κείμενα σχετικά με τις ανθρώπινες σχέσεις, ψυχολογικά και κοινωνικά θέματα.

Προσφορές

Επειδή στόχος είναι οι διαρκείς επιτυχημένες γνωριμίες και η προώθηση του θεσμού του γάμου, της αρμονικής συμβίωσης και της οικογένειας, τα γραφεία συνοικεσίων «Πάππας» κάνουν πολλές προσφορές και διευκολύνσεις σε άτομα που δυσκολεύονται να γίνουν μέλη μας, όπως σε νεαρές κοπέλες χωρίς εργασία ή χαμηλόμισθες που έχουν όμως ως στόχο το γάμο και τη δημιουργία οικογένειας.

Γιατί να επιλέξει κάποιος τα γραφεία γνωριμιών Πάππας

Δεν αρκεί μόνο μία ματιά για να ερωτευτούμε! Τα γραφεία συνοικεσίων Πάππας πραγματοποιούν τη διαδικασία ανεύρεσης του ιδανικού συντρόφου με εξειδικευμένο προσωπικό και χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα εργαλεία και μέσα. Διαθέτουν 35500 ενεργά και αξιόλογα μέλη από την Ελλάδα και το εξωτερικό ώστε να ικανοποιήσουν και τα πιο απαιτητικά μέσα.
Φανταστείτε λοιπόν, όλα αυτά που σας ταιριάζουν όπως η κοινωνικοοικονομική τάξη, το πνευματικό επίπεδο, οι αξίες, επιθυμίες και τα ενδιαφέροντά σας να επεξεργάζονται επιμελώς από ομάδα κοινωνικών επιστημόνων σε ένα χώρο που λειτουργεί από το 1939 και έχει πραγματοποιήσει πάνω από 30000 επιτυχημένους γάμους!
Η χρόνια επιτυχημένη πορεία του γραφείου γνωριμιών Πάππας, κάνει άνδρες και γυναίκες, ελεύθερους-ες, διαζευγμένους-ες, χήρους-ες να μας εμπιστεύονται, ακόμα και γονείς που θέλουν να εξασφαλίσουν έναν ευτυχισμένο γάμο για τα παιδιά τους!
Καλύπτουμε ένα φάσμα ηλικιών από 25-85 ετών από αξιόλογους και συνειδητοποιημένους ανθρώπους. Στα γραφεία συνοικεσίων Πάππας ο έρωτας γίνεται επιστήμη και σας βρίσκουμε τον σύντροφο που θα ζήσετε έναν αμοιβαίο έρωτα! Θα τον αγαπήσετε και θα μοιραστείτε ευτυχισμένα τη ζωής σας μαζί του.
Το γραφείο γάμων του Κου Πάππα είναι έμπειρο γιατί είναι το παλαιότερο του είδους. Η οικογενειακή επιχείρηση ξεκίνησε από τον παππού του, ένας άνθρωπος εξαιρετικά επικοινωνιακός και διαισθητικό που πολύ γρήγορα ανέπτυξε το ταλέντο του επιτυχημένου προξενιού. Επειδή το μήλο κάτω από τη μηλιά πέφτει, ο κύριος Πάππας μετρά ρεκόρ επιτυχημένων γάμων και γι’ αυτό βρισκόμαστε στην πρώτη θέση παγκοσμίως.
Τέλος το γραφείο γνωριμιών Πάππας είναι μεν ένα παραδοσιακό και σοβαρό γραφείο γνωριμιών, ωστόσο λειτουργεί με σύγχρονο τρόπο και γι’ αυτό το επισκέπτονται και πολλοί νέοι άνθρωποι.
On-line εγγραφή, Facebook. Instagram, You Tube και πολλά ακόμα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μας φέρνουν ακόμα πιο κοντά στις νέες ηλικίες.
Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση χρειάζεστε! Μη διστάζετε και μη χάνετε άλλο χρόνο! Πείτε αντίο στη μοναξιά και χαρείτε τη νέα σας ζωή τώρα!

Καλέστε με
+
Καλέστε με