Επιλογή Σελίδας

Γιατί τα Γραφεία “ΠΑΠΠΑΣ” είναι Πρωτοπόρα στον Ελλαδικό και τον Παγκόσμιο Χώρο

Ιστορία

Τα γραφεία «Πάππας» λειτουργούν από το 1939 με απόλυτη αξιοπιστία, εχεμύθεια και εξειδίκευση και έχουν δημιουργήσει ως τώρα χιλιάδες επιτυχημένους γάμους. Οι γνώσεις και η τεράστια εμπειρία έχει δημιουργήσει το όνομα και την ιστορία των γραφείων, καθώς και την επιτυχία τους. Χιλιάδες μέλη άντρες και γυναίκες όλων των ηλικιών από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο μας εμπιστεύονται καθημερινά για την ανεύρεση του συντρόφου ζωής τους.

Εξειδίκευση

Το επιστημονικά καταρτισμένο προσωπικό των γραφείων έχει τις γνώσεις και τις δεξιότητες να μελετήσει και να αναλύσει τα στοιχεία, το προφίλ και τις επιθυμίες του κάθε μέλους και μέσα από την εξειδικευμένη αναζήτηση να βρει τα αντίστοιχα μέλη που ταιριάζουν ως προς αυτά τα στοιχεία και έτσι να δημιουργηθούν πετυχημένες γνωριμίες και καλά αποτελέσματα.

Ασφάλεια – Αξιοπιστία – Εχεμύθεια

Στα γραφεία μας υπάρχει απόλυτη εχεμύθεια σχετικά με τα στοιχεία σας και αυστηρή τήρηση του κανονισμού προστασίας προσωπικών δεδομένων (GDPR). Υπάρχει επίσης η ασφάλεια των στοιχείων που διαθέτουμε για τα μέλη μας μέσα από το συμβόλαιο που υπογράφουμε για τις συνέπειες του νόμου περί ψευδούς δηλώσεως καθώς και από τον έλεγχο της ταυτότητας και των άλλων στοιχείων. Επιπλέον, πέρα από την προσωπική μας επαφή μαζί τους, ενημερωνόμαστε για τα μέλη μας και μέσα από τα ραντεβού που κανονίζουμε προκειμένου να έχουμε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα. Τέλος, διασφαλίζουμε ότι στο γραφείο μας απευθύνονται μόνο άτομα κατασταλαγμένα που επιθυμούν σοβαρή γνωριμία. Ως εκ τούτου, η γνωριμία μέσω των γραφείων «Πάππας» είναι ο πιο ασφαλής και αξιόπιστος τρόπος για να κάνουμε σοβαρές γνωριμίες.

Σύγχρονα Τεχνολογικά Μέσα

Το ηλεκτρονικό πλέον σύστημα των γραφείων το οποίο βοηθάει στην εξειδικευμένη αναζήτηση με βάση τα στοιχεία και τις επιθυμίες του κάθε μέλους δημιουργεί τα εύστοχα ταιριάσματα ανάμεσα στα μέλη και συμβάλλει στην επιτυχία των γνωριμιών. Επιπλέον τα σύγχρονα τεχνολογικά μέσα, η τηλεόραση και το Ίντερνετ βοηθούν την δουλειά μας. Μέσα από τα πολυάριθμα site μας, τις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα βίντεο μας, μπορείτε να πλέον από όπου κι αν βρίσκεστε, με ασφαλή, στοχευμένο και ελεγχόμενο τρόπο να μας γνωρίσετε, να συνεργαστείτε μαζί μας και να βρείτε τον κατάλληλο σύντροφο ζωής. Επιπλέον, στο blogspot μας ανεβαίνουν καθημερινά κείμενα σχετικά με τις ανθρώπινες σχέσεις, ψυχολογικά και κοινωνικά θέματα.

Προσφορές – Διευκολύνσεις

Επειδή στόχος είναι οι διαρκείς επιτυχημένες γνωριμίες και η προώθηση του θεσμού του γάμου και της οικογένειας, τα γραφεία «Πάππας» κάνουν πολλές προσφορές και διευκολύνσεις σε άτομα που δυσκολεύονται να γίνουν μέλη μας, όπως σε νεαρές κοπέλες απλές χωρίς εργασία ή χαμηλόμισθες που έχουν όμως ως στόχο το γάμο και τη δημιουργία οικογένειας.

Προσωπική Επαφή

Το πιο σημαντικό πλεονέκτημα των γραφείων «Πάππας» είναι η προσωπική επαφή. Στα γραφεία μας μπορείτε να μας γνωρίσετε και να σας γνωρίσουμε και να νιώσετε την ασφάλεια και την οικειότητα που χρειάζεστε για να μας εμπιστευτείτε για ένα τόσο σημαντικό ζήτημα όπως η ανεύρεση συντρόφου ζωής. Έτσι, γινόμαστε οι «δικοί σας άνθρωποι» στους οποίους μπορείτε να πείτε τις επιθυμίες, τις ανάγκες και τους προβληματισμούς σας, κι έτσι να έχουμε μία όμορφη συνεργασία που θα μας βοηθήσει να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο τρόπο.