2103620147 info@pappas.gr    |     6944137189                                        
Επιλογή Σελίδας

Συχνές Ερωτήσεις

1. Είναι τα γραφεία γνωριμιών μία παρωχημένη ιδέα;

Γραφεία για σοβαρές γνωριμίες υπάρχουν σε όλο τον κόσμο, ακόμα και στις πιο αναπτυγμένες πόλεις όπως η Νέα Υόρκη, το Λονδίνο, το Βερολίνο, κ.α. Είναι ένας θεσμός που ξεκίνησε από τον ερασιτέχνη «προξενητή» και εξελίχθηκε σε μία επιστήμη με ειδικούς αλγόριθμους και εξειδικευμένους συμβούλους κοινωνικών επιστημών. Ένα σοβαρό γραφείο γνωριμιών όπως τα γραφεία Πάππας, ακολουθεί όλες τις εξελίξεις και εναρμονίζεται στο σύγχρονο τρόπο ζωής, διατηρώντας πάντα διαχρονικές αξίες, εχεμύθεια, επαγγελματισμό και σεβασμό σε κάθε του βήμα. Αποτέλεσμα είναι όχι απλά να μην είναι παρωχημένο αλλά ακριβώς το αντίθετο! Σε μία κοινωνία όπου όλοι έχουν ελάχιστο ελεύθερο χρόνο αλλά πολλές υποχρεώσεις, σε μία κοινωνία όπου οι άνθρωποι έχουν πολλούς διαδικτυακούς φίλους αλλά με ελάχιστους έχουν άμεση επαφή, τα σοβαρά γραφεία γνωριμιών γνωρίζουν άνθιση και αποτελούν κορυφαία και αποτελεσματική λύση στην εύρεση συντρόφου.

2. Γιατί να επιλέξω ένα γραφείο σοβαρών γνωριμιών και όχι μία διαδικτυακή εφαρμογή γνωριμιών;

Οι λόγοι είναι πολλοί και όχι μόνο ένας! Οι διαδικτυακές εφαρμογές είναι γνωστό ότι εμπεριέχουν κινδύνους που αφορούν την αληθινή ταυτότητα του ατόμου που γνωρίζουμε μέσα από αυτές. Είναι πολλές και γνωστές οι περιπτώσεις ατόμων που εμφανιζόντουσαν με ψεύτικα προφίλ ενώ ήταν είτε παντρεμένοι, είτε σε σοβαρή σχέση ή αποσκοπούσαν σε άλλες απολαβές.
Επίσης, πέρα από μία φωτογραφία, δεν υπάρχει κανένα άλλο κριτήριο συμβατότητας με το άτομο που επιλέγουμε. Τέλος, καθώς αυτές οι εφαρμογές αναπτύχθηκαν με στόχο την εύκολη και γρήγορη σεξουαλική συνεύρεση μεταξύ αγνώστων, έχουν προσελκύσει ανθρώπους που στόχος είναι οι περιστασιακές και όχι οι σοβαρές σχέσεις.

3. Τα μέλη σας από ποιες περιοχές είναι κατά το πλείστον;

Έχουμε μέλη από όλη την Ελλάδα, την Ευρώπη, την Αμερική και την Αυστραλία. Συγκεκριμένα από την ηπειρωτική Ελλάδα, τα νησιά, μικρές ή μεγάλες πόλεις καθώς δεν υπάρχει κανένας περιορισμός. Έχουμε εξελίξει το σύστημα εγγραφής μελών με τέτοιο τρόπο ώστε να μην υπάρχει η ανάγκη της άμεσης παρουσίας ενός μέλους για την εγγραφή του.
Οι ειδικοί σύμβουλοι matchmakers εξυπηρετούν 12 ώρες την ημέρα όλα τα μέλη μας με ταχύτητα, εχεμύθεια και απόλυτο ενδιαφέρον προς την επίτευξη του τελικού στόχου που δεν είναι άλλος παρά η ανεύρεση του ιδανικού συντρόφου για κάθε μας μέλος. Το ίδιο ισχύει και για το εξωτερικό, καθώς έχουμε αρκετούς Έλληνες ομογενείς αλλά και ξένους υπηκόους, όπου ενδιαφέρονται να πραγματοποιήσουν μία σοβαρή σχέση με κάποιον από την Ελλάδα.

4. Σε ποιο ηλικιακό φάσμα είναι τα μέλη σας;

Τα μέλη μας είναι ενήλικα και κυρίως είναι άνω των 22 ετών έως… δεν υπάρχει ανώτατο νούμερο! Η μοναξιά δεν είναι αρεστή σε καμία ηλικία και όλοι έχουν κάποιο λόγο για να απευθυνθούν σε ένα σοβαρό γραφείο σχέσεων. Η συντροφικότητα είναι μέρος της σωματικής, ψυχικής και πνευματικής μας υγείας. Σύμφωνα με έρευνες η μοναξιά σχετίζεται και προκαλεί προβλήματα υγείας τόσο σωματικά, όσο και ψυχικά σε όλες τις ηλικίες. Τα κυριότερα που έχουν βεβαιώσει οι έρευνες των επιστημόνων είναι:
λειτουργικές μεταβολές του ανοσολογικού συστήματος, μείωση του προσδόκιμου ζωής, αύξηση του άγχους και της αρτηριακής πίεσης, εμφάνιση κατάθλιψης και νόσου Αλτσχάιμερ, αύξηση κατανάλωσης λιπαρών τροφών και κατανάλωσης αλκοόλ.

5. Πώς γίνεται η διαδικασία ανεύρεσης του ιδανικού συντρόφου;

Αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας μας! Ο ιδανικός συνδυασμός ανθρώπου και τεχνολογίας μας οδηγούν με ασφάλεια στα σωστά αποτελέσματα. Ένας υπερσύγχρονος, νέας γενιάς αλγόριθμος αναλύει τα δεδομένα του κάθε μέλους αλλά ολοκληρώνεται ως τελικό αποτέλεσμα από την παρέμβαση εξειδικευμένων και έμπειρων συμβούλων-matchmakers. Οι σύμβουλοι μας έχουν κατάρτιση σε κοινωνικές επιστήμες όπως ψυχολογία, κοινωνιολογία ανθρωπολογία, life-coaching κ.α. Κάθε μέλος έχει τον προσωπικό του σύμβουλο-matchmaker που είναι κοντά του σε κάθε βήμα στη διαδικασία ανεύρεσης του ιδανικού συντρόφου. Αποτέλεσμα είναι οι επιλογές να γίνονται με υψηλό επίπεδο λεπτομερειών και γι’αυτό να αποδίδουν το βέλτιστο αποτέλεσμα. Αν ήταν αποκλειστικά επιλογή ανθρώπου πιθανόν να εμπλεκόταν η προσωπική άποψη, ενώ αν ήταν αποκλειστικά επιλογή αλγόριθμου θα ήταν σε ένα σημαντικό ποσοστό λανθασμένο καθώς δεν θα αξιολογούσε σε υψηλό επίπεδο προσωπικές λεπτομέρειες που ωστόσο αποτελούν σημαντική διαφορά στην προσωπικότητα του κάθε μέλους!

6. Απουσιάζει ο έρωτας σε ένα ζευγάρι που γνωρίζεται μέσω ενός γραφείου συνοικεσίων;

Ένα ζευγάρι που θα γνωριστεί μέσω του γραφείου μας έχει την επιθυμία να προχωρήσει συνειδητά σε μία σοβαρή σχέση.
Αυτό δε σημαίνει πως εφόσον έγινε η γνωριμία μέσω του γραφείου αλλάζει κάτι στο σύνολο της διαδικασίας. Φυσικά και θα φλερτάρει και θα πρέπει να κερδίσει ο ένας τον άλλον ώστε να ολοκληρωθεί η επιθυμία σχέσης ανάμεσα στα δύο μέλη. Αν απουσιάζει κάποιο στοιχείο είναι κυρίως τα άσχημα συναισθήματα που φέρνουν οι άγνωστοι έρωτες. Ποιος/α είναι; Τι αναζητά; Μένουν μόνο τα ευχάριστα! Γνωρίζω ποιος/α είναι, γνωρίζω ότι θέλουμε παρόμοια πράγματα και απολαμβάνω μόνο τα ευχάριστα βήματα του έρωτα. Ο έρωτας όταν γεννιέται ανάμεσα σε δύο συμβατά μέλη, τάχιστα μετουσιώνεται σε αγάπη. Που είναι και το ζητούμενο όλων μας!

7. Νιώθουν αμηχανία τα μέλη σας όταν έρχονται να συνεργαστούν με το γραφείο σας;

Τα περισσότερα μέλη μας νιώθουν πολύ άνετα να μας μιλήσουν για τα προσωπικά του θέματα και επιθυμίες από την πρώτη στιγμή. Για διάφορους λόγους ένα μικρό ποσοστό μελών ενδέχεται να νιώσει αμήχανα στην αρχή. Ωστόσο μόλις ενημερωθεί για τις μεθόδους και τη διαδικασία που ακολουθούμε, μόλις μιλήσει ουσιαστικά με την προσωπική του σύμβουλο, αισθάνεται ασφάλεια, αναγνωρίζει πως οι μέθοδοι μας και όλη η λειτουργία του γραφείου μας θα του προσφέρει αυτό που αναζητά χωρίς να εκτεθεί σε άβολες συνθήκες ή καταστάσεις.

8. Πώς εξασφαλίζεται την εχεμύθεια και την προστασία των δεδομένων του κάθε μέλους;

Η προστασία δεδομένων των μελών μας αποτελεί πρωταρχική μέριμνα του γραφείου μας. Με τη μέθοδο που εργαζόμαστε δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να διαρρεύσουν προσωπικά στοιχεία, φωτογραφίες ή άλλα δεδομένα μέλους.
Σε κάθε νέο μέλος περιγράφουμε κατ’ ιδίαν τη διαδικασία GDPR που αυστηρά ακολουθούμε σε κάθε βήμα. Έτσι, γίνεται άμεσα κατανοητό ότι από το γραφείο μας εξασφαλίζεται η απόλυτη εχεμύθεια και προστασία προσωπικών δεδομένων.
Και αυτό αποδεικνύεται από την τεράστια ιστορία μας από το 1939, όπου ποτέ, ούτε μία φορά δεν έχουν διαρρεύσει στοιχεία μέλους.

9. Τα μέλη σας αναζητούν συνήθως γάμο, συμβίωση ή σοβαρή σχέση;

Το δικό μας γραφείο γνωριμιών είναι πρότυπο γραφείο συνοικεσίων όσο αφορά το θέμα των σοβαρών σχέσεων που καταλήγουν σε γάμο. Κατά την πολυετή λειτουργία μας, έχουν τελεστεί χιλιάδες γάμοι! Ωστόσο δεν θέτουμε εμείς τις επιθυμίες των μελών μας. Εμείς τις πραγματοποιούμε! Όλα μας τα μέλη μας αναζητούν σίγουρα μία σοβαρή σχέση, έναν σύντροφο ζωής.
Ορισμένα επιθυμούν και τη συμβίωση και αρκετά τον γάμο. Εμείς είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε το κάθε μέλος να βρει ακριβώς αυτό που ψάχνει και θα τον οδηγήσει σε μία αρμονική σχέση. Και αυτό σίγουρα είναι διαφορετικό για κάθε άνθρωπο!

10. Πόσο χρόνο χρειάζεται ένα μέλος για να βρει τον σύντροφο ζωής που αναζητά;

Ο χρόνος για το τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Έχουμε μέλη που με την πρώτη σύσταση βρήκαν το ταίρι που αναζητούσαν! Και υπάρχουν μέλη που χρειάστηκαν περισσότερο χρόνο. Αν μας περιγράψει με ακριβείς λεπτομέρειες στοιχεία για τον εαυτό του και για όσα αναζητά από το μελλοντικό του ταίρι, τότε σαφώς είμαστε πολύ πιο κοντά στη σωστή πρόταση συντρόφου. Ακόμα όμως και για τα μέλη που χρειάστηκε περισσότερος χρόνος για να βρεθεί το ιδανικό ταίρι, αυτό που έχει σημασία είναι το τελικό αποτέλεσμα! Δύο άνθρωποι συμβατοί που δημιουργούν μία επιτυχημένη και αρμονική σχέση!

11. Υπάρχουν μέλη που έρχονται μέσω της προτροπής και σύστασης των γονιών τους;

Φυσικά και είναι αρκετά! Έχουμε διάφορες περιπτώσεις. Πολλοί νέοι μετά από πολύχρονες σπουδές εργάζονται πολλές ώρες, ή έχουν μικρό κοινωνικό κύκλο ή βιώνουν το γεγονός πως δεν βρίσκουν αυτό που αναζητούν ως ταίρι με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουν την πιθανότητα εύρεσης σωστού συντρόφου ως κάτι αγχωτικό και δύσκολο. Οι γονείς πολλές φορές έχουν πιο καθαρή εικόνα για τα παιδιά τους από ότι τα ίδια για τον εαυτό τους και προτείνουν στα παιδιά τους να ενημερωθούν για το γραφείο μας. Σε ποσοστό που αγγίζει το σχεδόν το 100%, ακόμα και παιδιά που ήταν αρνητικά στην αρχή, αλλάζουν άποψη όταν μάθουν τον σύγχρονο, ποιοτικό και ασφαλή τρόπο που λειτουργεί το γραφείο μας. Επίσης πολλά αδέρφια και γονείς κάνουν δώρο το κόστος της συνδρομής χωρίς να το γνωρίζουν οι ενδιαφερόμενοι!
Ένα δώρο ανεκτίμητης αξίας! Εμείς ως γραφείο φροντίζουμε να φέρουμε τους ενδιαφερόμενους σε επαφή, με απόλυτη διακριτικότητα και υπάρχουν ζευγάρια που ποτέ δεν έμαθαν ότι η γνωριμία τους οφείλεται στη διορατικότητα των γονιών τους και στο υψηλό επίπεδο επαγγελματικών υπηρεσιών των γραφείων συνοικεσίων Πάππας.

12. Έχετε μέλη από το εξωτερικό;

Έχουμε μέλη από όλο τον κόσμο!Ομογενείς που ζουν στο εξωτερικό, αλλά και μέλη ξένης υπηκόοτητας που αγαπούν τη χώρα μας, την κουλτούρα της και τους Έλληνες. Αυτό ξεκίνησε από πολύ παλαιότερες δεκαετίες που οι γάμοι μέσω συνοικεσίων στο εξωτερικό ήταν μία πολύ συνήθες πρακτική. Αυτό μας εδραίωσε και μας έδωσε μία τεράστια φήμη στο εξωτερικό, με αποτέλεσμα πλέον να έχουμε ένα μεγάλο αριθμό μελών εκτός Ελλάδος. Η τεχνολογία είναι σημαντικός σύμμαχος σε αυτήν τη διαδικασία καθώς απλοποιεί την επικοινωνία μεταξύ των μελών μας. Εξυπηρετούμε περιπτώσεις που θέλουν να φύγουν από Ελλάδα και να βρουν ταίρι στο εξωτερικό, αλλά και όσους θέλουν να επαναπατριστούν και να βρουν σύντροφο στη χώρα μας.

Καλέστε με
+
Καλέστε με