Επιλογή Σελίδας

Σύμβουλος Γνωριμιών σας Λέει Πώς να Γίνετε ο Απόλυτος Τζέντλεμαν στο Πρώτο Ραντεβού. Αν θέλετε να γνωρίσετε τη γυναίκα της ζωής σας, η πρώτη πρόκληση είναι να βρείτε κάποια πρόθυμη να βγει μαζί σας. Υπάρχει πληθώρα τρόπων για να κάνει κάποιος μία γνωριμία στις μέρες μας: γραφεία συνοικεσίων, ιστοσελίδες στο διαδίκτυο, εκδηλώσεις speed dating, ή απλά το να ζητήσεις από κάποιον να βγει ραντεβού μαζί σου. Το επόμενο ερώτημα είναι το εξής: ξέρεις πώς να αναδείξεις τον καλύτερό σου εαυτό σε αυτό το πρώτο ραντεβού; Στο SuccessMatch έχουμε δουλέψει με χιλιάδες ελεύθερους ανθρώπους και θα εκπλαγείτε με το τι κάνουν ή δεν κάνουν οι άνδρες τη στιγμή που θα έπρεπε να προσπαθούν γι’ αυτήν την τόσο σημαντική πρώτη εντύπωση. Έχοντας εργαστεί ως επαγγελματίες σύμβουλοι γνωριμιών για πάνω από 12 χρόνια, ξέρουμε ότι, παρότι οι περισσότερες γυναίκες σήμερα είναι ανεξάρτητες και δυναμικές σε διάφορους τομείς, ακόμα επιθυμούν να αντιμετωπίζονται ως κυρίες και θέλουν να γνωρίσουν έναν αληθινό τζέντλεμαν! Επομένως, εμείς σας προτείνουμε πάντα να αναδεικνύετε τον καλύτερό σας εαυτό και να είστε ο άνδρας που οι γυναίκες επιθυμούν να γνωρίσουν καλύτερα. Εδώ, λοιπόν, θα βρείτε μερικούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να κατορθώσετε να γίνετε ο τέλειος τζέντλεμαν στο πρώτο σας ραντεβού, ευγενική προσφορά ενός κορυφαίου συμβούλου γνωριμιών.
1. Ντυθείτε σωστά για να εντυπωσιάσετε. Βεβαιωθείτε ότι ξέρετε πώς να ντύνεστε ανάλογα με την περίσταση. Φορέστε ένα φρεσκοσιδερωμένο, καθαρό πουκάμισο. Εκτός κι αν το πρώτο σας ραντεβού είναι για πεζοπορία, φροντίστε να φοράτε ωραία (γυαλισμένα) παπούτσια. Λίγη προσοχή στις λεπτομέρειες κάνει τη διαφορά για μια γυναίκα. Επίσης, αν και μοιάζει αυτονόητο, φροντίστε η περιποίηση του προσώπου και των άκρων σας να είναι άψογη. Φροντίστε το μούσι σας να είναι καλοσχηματισμένο, κόψτε τις περιττές τρίχες στο πρόσωπο και τα αυτιά, και βεβαιωθείτε ότι τα χέρια και τα νύχια σας είναι καθαρά και εσείς μυρίζετε ωραία (αλλά όχι υπερβολικά).
2. Να είστε «παλαιομοδίτης» και αβρός. Το να της ανοίξετε την πόρτα, να πληρώσετε το λογαριασμό, να της τραβήξετε την καρέκλα για να καθίσει και να τη συνοδεύσετε ως την πόρτα είναι μικρές λεπτομέρειες που δείχνουν ότι την προσέχετε. Αν κρατάει παλτό, βοηθήστε τη να το φορέσει. Να είστε περιποιητικός και διασφαλίστε ότι η συνοδός σας νιώθει άνετα στη διάρκεια του ραντεβού. Επίσης, φροντίστε να φτάσει σπίτι με ασφάλεια.
3. Κλείστε το κινητό σας και αφήστε το στην άκρη. Είναι πλήγμα για τον εγωισμό μιας γυναίκας (ή και ενός άνδρα) όταν στέλνετε μηνύματα, απαντάτε σε mail ή σε κλήσεις στη διάρκεια του ραντεβού σας. Αυτό της δείχνει ότι ο λιγοστός χρόνος που ξεκλέψατε για να τη συναντήσετε δεν είναι σημαντικός ή ότι υπάρχει κάτι πιο ενδιαφέρον στο τηλέφωνό σας. Αν θελήσετε να της δείξετε φωτογραφίες για κάτι, ρωτήστε πρώτα ευγενικά αν θα την πείραζε να βγάλετε το τηλέφωνό σας, κι έπειτα βάλτε το πάλι στην άκρη μόλις τελειώσετε. Προσοχή, όχι κλεφτές ματιές στα μηνύματα! Ακόμα κι αν η συνοδός σας πάει στο μπάνιο, μη βγάλετε το κινητό σας για να ελέγξετε τις ειδοποιήσεις σας.
4. Προσέξτε πώς μιλάτε. Παρότι μπορεί να είναι επιτρεπτό να χρησιμοποιείτε κάποιες απρεπείς λέξεις με τους φίλους σας, το να ξεκινάτε να μιλάτε έτσι στα πρώτα στάδια της γνωριμίας είναι σίγουρο πως απωθεί πολλές γυναίκες. 5. Μην πιείτε πολύ. Είναι σίγουρα όμορφο να μοιράζεστε ένα ποτήρι κρασί, ή και μερικά ακόμα, στο πρώτο ραντεβού. Ωστόσο, όσο καλά και να πηγαίνει η έξοδος, μην πιείτε πάρα πολύ και μη δώσετε στη συνοδό σας να πιει πολύ. Παρότι μπορεί να το εκτιμήσει στη διάρκεια του ραντεβού, αργότερα ίσως να αλλάξει γνώμη και να μη θελήσει να σας ξαναδεί.
6. Πάρτε πρωτοβουλίες. Να έχετε σχέδιο. Ως τζέντλεμαν, θέλετε να είστε σίγουρος πως απολαμβάνει το ραντεβού, οπότε πρέπει εσείς να έχετε τον έλεγχο. Διαλέξτε το εστιατόριο, καλέστε τον σερβιτόρο, ρωτήστε τη τι θα ήθελε, ζητήστε το λογαριασμό, κλπ.

Call Now Button