Επιλογή Σελίδας

Φτάσαμε κιόλας στα τέλη του Αυγούστου. Κάποιοι από τους ιδιαιτέρως τυχερούς ίσως μας παρακολουθούν ακόμη από κάποια εξοχή, κάποιοι άλλοι μετρούν αντίστροφα μέχρι τη στιγμή της επόμενης τους απόδρασης, ενώ άλλοι μας παρακολουθούν από τα αστικά κέντρα καθώς γεμίζουν σιγά σιγά.

Να αναφερθούμε λοιπόν στο θέμα της μοναξιάς. Ιδίως αυτή την εποχή που το πιθανότερο είναι πως οι φίλοι και οι γνωστοί μας απολαμβάνουν ακόμα τις διακοπές τους με την οικογένειά ή τους συντρόφους τους. Υπάρχουν πολλοί που απολαμβάνουν αυτή την περίοδο, όπως διαμορφώνεται και άλλοι που μελαγχολούν. Και στις δύο περιπτώσεις όμως οι διαθέσεις είναι ίδιες. Διάθεση για κάτι διαφορετικό. Μέχρι τώρα βγαίναμε έξω, φλερτάραμε (όσοι ακόμα το κάνουν αυτό), γνωρίζαμε κόσμο, ανταλλάσσαμε τηλέφωνα, κάναμε κάποια ραντεβού, αλλά χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα. Απορρίπταμε ανθρώπους ενώ ταυτόχρονα αγχωνόμασταν που δεν βρίσκαμε τον κατάλληλο για εμάς. Έχουμε ανάγκη για μια αλλαγή, για μια απόφαση που θα μας αλλάξει ριζικά όχι μόνο τα καλοκαίρια αλλά και τη ζωή μας ολόκληρη.

Τώρα λοιπόν, σε αυτό το μοτίβο σκέψης έρχεται το γραφείο μας να σας το καταρρίψει μια για πάντα! Τα γραφεία Παππας θα σας βγάλουν από το φαύλο κύκλο της αναζήτησης. Έφτασε η μέρα της απόφασης, του βήματος που εάν και μικρό είναι εξαιρετικά καίριο για την κατάκτηση της ευζωίας. Ας αλλάξουμε λοιπόν την ζωή μας, ας γεμίσουμε με αγάπη και συντροφικότητα τη καθημερινότητα μας ανεξαρτήτως εποχής. Ας πάρουμε τον εαυτό μας από το χέρι και ας τον οδηγήσουμε στην ανανέωση και στην απόλυτη ευτυχία γιατί μας αξίζει!!

Αποφασίζω λοιπόν εγώ για μένα. Ακολουθώντας τον δρόμο της λογικής, της γνώσης, των εμπειριών και της καρδιάς μας, πρέπει να βρούμε τον ειδικό, τον κατάλληλο άνθρωπο στις συντροφικές σχέσεις. Το πρόσωπο που είναι αντικειμενικό, ειλικρινή, βοηθητικό. Πάππας είναι ο άνθρωπος, το όνομα που είναι συνυφασμένο με την επιτυχία στη προσωπική και οικογενειακή ολοκλήρωση. Τα γραφεία Πάππας είναι ολοκληρωτικά στη διάθεση των μελών τους, ως προς την ανεύρεση σωστών συντρόφων αλλά και σωστών αποφάσεων για μία όμορφη και ταιριαστή συνύπαρξη αγάπης. Ένα τηλεφώνημά σας ή μία προγραμματισμένη συνάντηση στα γραφεία μας είναι ικανά να αλλάξουν τη ζωή και την ψυχολογία σας. Για όλους εσάς λοιπόν που δεν θέλετε να περάσετε τον χρόνο σας ψάχνοντας αλλά βρίσκοντας είμαστε ΕΔΏ, Ομήρου 38, στο Κολωνάκι, στον 3ο όροφο!!!