2103620147 info@pappas.gr    |     6944137189                                        
Επιλογή Σελίδας

Αυτή τη χρονιά κάντε μια νέα αρχή! Φέτος ο στόχος είναι ν’ αλλάξετε την τύχη σας Και δεν εννοούμε να κερδίσετε το τζόκερ, παραδεχτείτε το, είναι η πρώτη σκέψη που κάνατε.

Στόχος είναι ν’ αλλάξετε ακριβώς αυτήν την κοσμοθεωρία που σας κάνει να πιστεύετε πως η Τύχη είναι μια εξωτερική οντότητα που εισβάλλει στη ζωή μας ξαφνικά κι απροειδοποίητα για να μας φέρει τον πρώτο αριθμό του λαχείου, την περιουσία του θείου από την Αμερική – που δεν γνωρίζατε ότι είχατε – ή τον πρίγκιπα του παραμυθιού. Θέλετε να σας πούμε πόσο σχέση έχουν αυτά τα στερεότυπα με την πραγματικότητα;

Η αλήθεια είναι πιο απλή, ξεκάθαρη και η μαγεία της περιορίζεται μόνο στο πώς λειτουργεί το μυαλό μας. Κανένας δεν γεννήθηκε τυχερός ή άτυχος. Το πώς εξελίσσεται η ζωή μας συνδέεται άμεσα με την άποψη που έχουμε γι αυτή, τις απαιτήσεις, τον τρόπο που διεκδικούμε, αλλά κυρίως σχετίζεται με το πόσο υπεύθυνοι είμαστε για τις επιλογές που κάνουμε, οι οποίες επεμβαίνουν δυναμικά στον παράγοντα τύχη.

Ρίξτε μια ματιά γύρω σας και θα καταλάβετε. Νιώστε το άγχος, την ένταση, την έλλειψη ψυχραιμίας, τις φοβίες, την αρνητική διάθεση που αποπνέουν όλοι αυτοί που χαρακτηρίζονται άτυχοι.

Δώστε τώρα την προσοχή σας σε εκείνους που χαρακτηρίζονται τυχεροί. Διακρίνετε τον αισιόδοξο χαρακτήρα και τον ευέλικτο τρόπο σκέψης. Παρατηρείστε το χαμόγελο στο πρόσωπό τους και τη λάμψη της επιθυμίας για ζωή στο βλέμμα.

Νομίζετε ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν δυσκολίες; Πόσο ουτοπικό να το σκέφτεστε. Αν τους ρωτούσατε Θα σας έλεγαν ότι συχνά πέφτουν πάνω σε τοίχους δυσκολιών όμως ταυτόχρονα σκέφτονται πως κάθε εμπόδιο είναι για καλό και συνεχίζουν με περισσότερη ορμή και όρεξη την προσπάθεια να πετύχουν τους στόχους τους.

Θα σας έλεγαν επίσης πως αντιμετωπίζουν τις φοβίες τους με Θετική σκέψη και πως είναι ευγνώμονες για ό,τι η ζωή τους έχεις προσφέρει ενώ νιώθουν ευλογημένοι που μπορούν ν’ απολαμβάνουν και να διεκδικούν. Κι αυτή ακριβώς είναι η μαγεία που διακατέχει το μυαλό και την ψυχή τους.

Και μερικές συμβουλές για να προσελκύσετε την καλοτυχία στη ζωή σας.

Ξεκολλήστε τις ταμπέλες. Σβήστε από το μέτωπό σας τη σφραγίδα άτυχος ή αποτυχημένος. Όλοι ανεξαιρέτως έχουν ευκαιρίες στη ζωή. Το Θέμα είναι πώς τις αξιοποιούν.

Δώστε αξία σε σας και μην περιμένετε αναγνώριση από τους άλλους. Ανακαλύψτε τα θετικά του χαρακτήρα σας, εκτιμείστε τον εαυτό σας κι αγαπήστε τον.

Μην μένετε κολλημένοι στα ίδια. Ανοίξτε τα μάτια και τους ορίζοντές σας.

Αισιοδοξία! Αυτή πρέπει να είναι η πυξίδα σας στη ζωή. Κατακτήστε την τώρα!

Μην βάζετε φραγή στη γνώση, διαβάστε, ταξιδέψτε. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες να μάθετε κάτι επιπλέον. Η στατικότητα είναι εχθρός της καλοτυχίας.

Να είστε γενναιόδωροι στα συναισθήματά σας. Δείξτε την αγάπη σας, εκφράστε τν θαυμασμό σας, απλώστε το χέρι στο συνάνθρωπο, χαμογελάστε και πιστέψτε πως μπροστά σας ανοίγεται μια νέα ευτυχισμένη ζωή. Φωνάξτε ΝΑΙ σ’ αυτήν τη νέα πρόκληση.

Καλή χρονιά!

Καλέστε με
+
Καλέστε με