Επιλογή Σελίδας

O παγκόσμιος νόμος της δράσης και της αντίστασης, της αιτίας και του αποτελέσματος. Αν δεν αλλάξουμε εμείς κάτι, ο μήνας που ανοίγεται μπροστά μας είναι ήδη προδιαγραμμένος, όπως και ο μεθεπόμενος.. και επειδή ο νόμος είναι πολλαπλά αποδεδειγμένος και οι εξαιρέσεις απλά τον επιβεβαιώνουν το σίγουρο είναι ένα εάν θέλουμε να αλλάξουν τα αποτελέσματά μας πρέπει να αλλάξουμε τις τακτικές μας.
Ας κάνουμε ένα rewind στο μυαλό μας γυρίζοντας κάποιους μήνες πίσω. Τι ακριβώς κάναμε και πως διαθέταμε τον χρόνο μας; Τον χρησιμοποιούσαμε προσπαθώντας να μάθουμε κάτι επιπλέον και να βελτιωθούμε ή απλά τον αφήναμε να κυλάει σαν το νερό;
Τι κάναμε με τους ανθρώπους γύρω μας; Παλεύαμε τις σχέσεις μας ή τις αφήναμε στην άκρη και όπου πάνε; Μήπως πρέπει λοιπόν, να τραβήξουμε μία γραμμή πάνω από οτιδήποτε έχει συμβεί στο παρελθόν; Nα μάθουμε από αυτό και να σχεδιάσουμε το μέλλον κοιτάζοντάς το με άλλα μάτια;
Στην πραγματικότητα αυτό είναι ένα σημαντικό μάθημα ζωής που πρέπει να πάρουμε: το μέλλον μπορεί να είναι τελείως διαφορετικό από το παρελθόν αν εμείς το θελήσουμε. Και ο μοναδικός τρόπος για να κάνουμε τη ρήση πράξη είναι να ξεκινήσουμε άμεσα επανεξετάζοντας τις πρακτικές μας.
Περνώντας τον εαυτό μας, τις επιλογές, τις μεθόδους, τις τακτικές, τις συνήθειες μας από το μικροσκόπιο της κρίσης, μπορούμε να εντοπίσουμε την «αιτία του αποτελέσματος» που θέλουμε να αλλάξουμε και να επέμβουμε δραστικά.
Εάν σ’ αυτό το σκοπό βάλουμε ψυχή μακροπρόθεσμα, πιστέψτε μας, το μέλλον θα είναι εντελώς διαφορετικό από το παρελθόν μας και επειδή είναι επιλογή μας θα είναι σίγουρα καλύτερο!
Και να μην ξεχνάτε : Όλα στη ζωή είναι έρωτας…