2103620147 info@pappas.gr    |     6944137189                                        
Επιλογή Σελίδας

Αύγουστος θεωρείται , ιδιαίτερα στην Ελλάδα, ένα μήνας που η πόλη αδειάζει. Οι επαγγελματικοί χώροι αδειάζουν. Υπάρχουν πολλοί που δεν έχουν προγραμματίσει ακόμα τις διακοπές τους ή επιστρέφουν από αυτές ή λόγω αντίξοωv συνθηκών αναγκάζονται να μείνουν στην όμορφη πόλη μας παραμένοντας στη ρουτίνα της ζωής, πιστεύοντας ότι μπορεί να είναι δύσκολο για αυτούς.

Είναι απόλυτα λογικό, να αισθάνονται μοναξιά ή απογοήτευση κάποιες στιγμές. Τα γραφεία Πάππας είναι εδώ , ώστε να σας ταξιδέψουν σε προορισμούς όμορφους, ποιοτικούς. Ειδικότερα κάνοντας σωστή επιλογή συντρόφου, είναι ένα μεγάλο δώρο που επιβάλλεται να κάνετε στον εαυτό σας. Τα μέλη του γραφείου μας είναι άνθρωποι κατασταλαγμένοι και διατεθειμένοι να βρουν σύντροφο ζωής και όχι απλώς να καλύψουν το μικρό κενό του καλοκαιριού. Αποκτείστε ποιοτική συντροφικότητα που μόνο εμείς ξέρουμε και μπορούμε να σας χαρίσουμε.

Ζούμε σε μία πανέμορφη χώρα που το καλοκαίρι γίνεται ομορφότερη. Αυτή την εποχή, είναι μέρες που αξίζει να τις απολαύσουμε από την πρώτη έως την τελευταία στιγμή. Από το ξημέρωμα, μέχρι το ηλιοβασίλεμα και ίσως και όλη την νύχτα. Με ή χωρίς διακοπές μπορούμε να βρούμε τρόπους, που προσφέρουν συγκινήσεις. Δεν χρειάζεται να απωθούμε τα αισθήματα μας .Ότι νοιώθουμε είναι απολύτως ανθρώπινο. Κοιτάζοντας αναρτήσεις στα social media , μελαγχολούμε .Πρέπει να προσπαθήσουμε να σκεφτούμε διαφορετικά με ποικίλους τρόπους. Έχουμε ευκαιρίες να δοκιμάσουμε κάτι άλλο.

Δημιουργούμε ασχολίες και συνήθειες , αλλάζοντας τρόπο ζωής , διατροφής, ύπνου , με αποτέλεσμα τη σωματική και ψυχική ευεξία μας. Είναι ευκαιρία να αγαπήσουμε τον εαυτό μας, ξεκινώντας το εσωτερικό ταξίδι αυτογνωσίας. Το να μάθουμε τον εαυτό μας θα μας οδηγήσει σε προσωπική ευτυχία. Τα προβλήματα δεν σταματούν ποτέ. Ο σωστός όμως τρόπος που τα αντιμετωπίζουμε και η οπτική που τα βλέπουμε είναι και η λύση τους.

Λέμε ναι στις εξόδους μετά την δουλειά, που κάτω από άλλες συνθήκες θα ήταν εξοντωτικές, αυτή την περίοδο μπορούν να γίνουν απολαυστικές, με τις ευκολίες της άδειας πόλης. Οι εικόνες αλλάζουν, έτσι μπορούμε να παρατηρήσουμε όλα όσα δεν βλέπαμε με την πίεση της καθημερινότητας τον υπόλοιπο χρόνο.

Προγραμματίζουμε μικρές αποδράσεις αφιερώνοντας χρόνο διαβάζοντας για κοντινούς προορισμούς που θα θέλαμε να επισκεφτούμε , λειτουργώντας αντίστροφα , έτσι οι μέρες που απομένουν γίνονται χαλαρωτικές και ήρεμες.

Ονειρευτείτε! Υπάρχει το περιθώριο για όλους μας. Οι παρούσες συνθήκες είναι απρόβλεπτες και κρύβουν αβεβαιότητα για το μέλλον. Αυτό όμως δεν πρέπει να μας εμποδίζει να ονειρευόμαστε και να σχεδιάζουμε πλάνα σε όλα τα επίπεδα. Η ζωή είναι ένα ταξίδι, με ενδεχομένως κάποιες δυσκολίες και γιαυτό πρέπει να συνεχίζουμε να κοιτάμε τον ορίζοντα με θετική σκέψη και βλέμμα στραμμένο στον προορισμό μας. Τα καλύτερα έρχονται, ας τα αφήσουμε να πηγάσουν από μέσα μας.

Επικεντρωνόμαστε στις σχέσεις. Σχέσεις όχι μόνο οικογενειακές και φιλικές αλλά και σχέσεις ζωής. Είναι ιδανική στιγμή να αφήσουμε την αυθόρμητη πλευρά του εαυτού μας , είναι η κατάλληλη στιγμή να αποφασίσουμε να έχουμε δίπλα μας ανθρώπους που θα φωτίσουν τις ζωές μας.

Στα γραφεία μας , ο έρωτας έχει τις θερμοκρασίες και τα χρώματα του καλοκαιριού. Εξιδανικεύουμε τη χαρά του μοιράσματος μέσα από σχέσεις ουσίας και ποιότητας. Εδώ οι καλοκαιρινοί έρωτες έχουν διάρκεια μιας ζωής!!!.

Καλέστε με
+
Καλέστε με