2103620147 info@pappas.gr    |     6944137189                                        
Επιλογή Σελίδας

Υπάρχουν πράγματα που μπορούμε να κάνουμε, ώστε να βοηθήσουν μία συνάντηση ή μία νέα γνωριμία να πάει καλά και γιατί όχι, να μετατραπεί σε κάτι πιο σοβαρό.
Βασιζόμενοι σε επιστημονική έρευνα ζητήθηκε από ζευγάρια, εντελώς άγνωστα μεταξύ τους να αποκαλύψουν ο ένας στον άλλο προσωπικές λεπτομέρειες για τη ζωή τους. Αυτό συνεχίστηκε για μιάμιση ώρα. Στη συνέχεια, σε άλλα ζευγάρια πρότειναν να κοιτάξουν ο ένας τον άλλον στα μάτια χωρίς να μιλήσουν για 4 λεπτά. Μεταξύ των δύο αυτών ομάδων ζευγαριών, αρκετά από τα ζευγάρια που κοιταζόντουσαν, ομολόγησαν ότι ένιωθαν βαθιά έλξη και μάλιστα κάποια κατέληξαν σε γάμο. Έτσι διαπιστώθηκε ότι μπορεί να χρειαστούν από 90 δευτερόλεπτα έως 4 λεπτά για να αποφασίσουμε αν μας αρέσει κάποιος. Ανεξάρτητα από τη συνομιλία μας. Αφορά καθαρά την έλξη .Και όπως θα ακούσετε τα ποσοστά μιλάνε από μόνα τους. Το 55% γίνεται μέσω της γλώσσας του σώματος. Το 38% από τον τόνο και τη ταχύτητα της φωνής μας και μόνο το 7% από αυτά που λέμε.
Για αυτό να κοιτάμε ο ένας τα μάτια του άλλου. Μία τόσο απλή πράξη έχει ισχυρό αντίκτυπο. Όταν διεγερθούμε και μας ενδιαφέρει το πρόσωπο που κοιτάμε, οι κόρες μας διαστέλλονται. Είναι γνωστό ότι στη μεσαιωνική Ιταλία, οι γυναίκες έβαζαν μπελαντόνα στα μάτια τους για να φαίνονται μεγαλύτερα. Στην πραγματικότητα, bella donna σημαίνει «όμορφη κυρία».
Ωστόσο, αυτό δεν συνιστάται, είναι εντελώς απαγορευτικό καθώς η μπελαντόνα είναι ένα είδος δηλητηρίου! Ίσως έχετε προσέξει πως όταν οι άνθρωποι έλκονται μεταξύ τους, τείνουν να κάθονται ή να στέκονται με τον ίδιο τρόπο και να αντιγράφουν ο ένας τις σωματικές χειρονομίες του άλλου. Αυτό είναι γνωστό ως «κατοπτρισμός». Όταν κάποιος το κάνει αυτό,
σηματοδοτεί την καλή επικοινωνία και μας δείχνει ότι το ενδιαφέρον μας είναι ανταποδοτικό.

Τα χαρακτηριστικά που δημιουργούν αποτελεσματικό φλερτ αναφέρονται κυρίως σε έναν τρόπο συμπεριφοράς. Δεν υπάρχουν τεχνικές που πρέπει να μάθει κανείς, αλλά είναι καλύτερο να υιοθετήσουμε μια ειλικρινή και ήπια προσέγγιση. Η ανάγκη να παρουσιαζόμαστε τονίζοντας τα θετικά μας σημεία είναι κατανοητή, αλλά το να επαινούμε και να εξυψώνουμε τον εαυτό μας είναι λάθος. Η ταπεινοφροσύνη είναι πολύ πιο ελκυστική.
Σίγουρα δεν θα ήταν καλό να μιλήσουμε ,όταν φλερτάρουμε για το πόσους συντρόφους γνωρίσαμε και τι κάναμε μαζί τους. Είναι καλύτερα κάποιες πτυχές της ζωής μας να αποκαλυφθούν καθώς αναπτύσσεται μια σχέση.

Σίγουρα υπάρχουν διαφορές μεταξύ των φύλων για το πώς αντιλαμβάνονται ή δέχονται το φλερτ. Οι γυναίκες επιθυμούν μια έντιμη και ήπια προσέγγιση ως έναν από τους τρεις πιο σημαντικούς παράγοντες, μαζί με την καλή λεκτική συμπεριφορά και την ευφυΐα. Οι άντρες αξιολογούν την καλή εμφάνιση ως έναν από τους τρεις πιο σημαντικούς παράγοντες, μαζί με την ευγένεια και την ευστροφία. Για τους άνδρες, το φλερτ έχει πιο ερωτικό-σεξουαλικό χαρακτήρα. Σε κάθε περίπτωση όμως το φλερτ προσθέτει γεύση στη ζωή μας και υποστηρίζει θετικές στάσεις απέναντι στους άλλους. Μπορεί να περιλαμβάνει κολακεία, αλλά να είναι ευχάριστη και όσο πιο κοντά γίνεται στον έπαινο παρά στο ψέμα. Έτσι δημιουργεί μια χαλαρωτική,
ήρεμη και ευχάριστη ατμόσφαιρα. Περιλαμβάνει περιέργεια, χιούμορ, φαντασία και ενσυναίσθηση. Έχει στοιχεία πνευματικού πειράγματος που αρωματίζεται και γίνεται ένα συναισθηματικό παιχνίδι. Κατά τη διάρκεια του η ψυχή κάθε συντρόφου αναδεύεται, επιτρέποντας έτσι να ανταποκριθούν η μία στην άλλη. Τελικά ένα πλατύ χαμόγελο και ανοιχτή καρδιά θα αρκούσαν για μια όμορφη αρχή. Αυτή τη νοοτροπία ακολουθούμε στα γραφεία μας. Γνωρίστε στα γραφεία Πάππας συναρπαστικά άτομα .Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει.

Καλέστε με
+
Καλέστε με