Επιλογή Σελίδας

Είμαστε στα μέσα Νοεμβρίου. Τα πρώτα χριστουγεννιάτικα δέντρα άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους, οι δρόμοι να στολίζονται, ενώ τα ζαχαροπλαστεία γεμίζουν με τα ευωδιαστά γλυκίσματα των Χριστουγέννων. Και τα φετινά Χριστούγεννα είναι για όλους μας μία νότα φωτός στο βαρύ κλίμα της πανδημίας που βιώνουμε, προσφέροντας μας αισιοδοξία και ελπίδα. Οι γιορτές μας ενώνουν ακόμα και αν είμαστε μακριά από άτομα δικά μας. Είναι πραγματική η ανάγκη των ανθρώπων για επικοινωνία. Κανένας μας δεν μπορεί να είναι ευτυχισμένος όταν ψάχνει την αγάπη και δεν την βρίσκει.
Οι άνθρωποι που είναι μόνοι τους ίσως και να είναι περισσότεροι απ’ όσο νομίζουμε ή από όσο μας αφήνουμε να νομίζουμε. Οι γιορτές παραδοσιακά συνδεδεμένες με οικογενειακές συγκεντρώσεις, συντροφικότητα γύρω από το γιορτινό τραπέζι και γενικότερα φιλικές και κοινωνικές επαφές κάνουν πιο έντονο το αίσθημα μοναξιάς. Είτε κάποιος είναι χωρίς οικογένεια, σύντροφο και φίλους, είτε νιώθει συναισθηματικά αποξενωμένος από το περιβάλλον του.

Όσο πλησιάζουν αυτές οι μέρες, το αίσθημα της συναισθηματικής ερημιάς, η ανάγκη να έχουμε έναν άνθρωπο δίπλα μας , γίνονται πιο έντονα. Το να είναι κανείς μόνος του το βράδυ μιας καθημερινής μέρας δεν βιώνεται το ίδιο αρνητικά με το να είναι μόνος του αυτή την εποχή του χρόνου.
Για πολλούς από εμάς η περίοδος αυτή έχει ανάμεικτα συναισθήματα, χαράς και λύπης. Μοιάζει με νόμισμα που έχει δύο όψεις και φαίνεται να μην έχουμε πάντα την δυνατότητα να επιλέξουμε σε ποια όψη θα σταθούμε. Μπορούμε όμως να επιλέξουμε τα πράγματα στα οποία θα εστιάζουμε, που μας κάνουν να χαμογελάμε και μας φτιάχνουν την διάθεση.
Τα γραφεία Πάππας γνωρίζοντας καλά τις ανάγκες σας, σε οποιαδήποτε ηλικία είστε, μπορεί να κάνει τόσο τις μέρες όσο και τις νύχτες που έρχονται ,αισιόδοξες, λαμπερές, γιορτινές. Ένα υπέροχο δώρο που πρέπει να κάνετε στον εαυτό σας, είναι η προσέλευση σας στα γραφεία μας. Τόσο ο κ. Πάππας όσο και οι συνεργάτες του είναι εκεί και σας περιμένουν να σας ακούσουν, να σας καταλάβουν, να σας βοηθήσουν ώστε να ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΑ ΜΟΝΟΣ!!!