2103620147 info@pappas.gr    |     6944137189                                        
Επιλογή Σελίδας

1.Από ποια ηλικία πιστεύετε ότι πρέπει ν’ απευθύνεται κανείς σε ένα γραφείο συνοικεσίων;
Στα γραφεία Πάππας μπορούν ν’ απευθύνονται όσοι επιθυμούν πραγματικά να δημιουργήσουν μια σοβαρή σχέση, συμβίωση ή γάμο. Όπως καταλαβαίνετε αυτή η ανάγκη έχει να κάνει περισσότερο με το πόσο έτοιμος και κατασταλαγμένος αισθάνεται κάποιος ώστε να μπει σε αυτήν τη διαδικασία. Ωστόσο θα μπορούσαμε να πούμε πως για τους άντρες η διαδικασία συνήθως ξεκινάει από τα 25 έτη και για τις κοπέλες από τα 22 έτη.

2.Τι είναι αυτό που κάνει τους ανθρώπους να εμπιστεύονται το γραφείο σας;
Ο σημαντικότερος λόγος που εμπιστεύονται οι άνθρωποι τα γραφεία Πάππας είναι το αποτέλεσμα του έργου μας. Από το 1939 συνεισφέρουμε ακούραστα στην ελληνική κοινωνία κάνοντας γάμους και επιτυχημένες σχέσεις ζωής. Να σκεφτείτε πως απευθύνονται σε μας παιδιά των οποίων τους γονείς έχουμε παντρέψει. Στα γραφεία Πάππας νιώθεις αμέσως την θετική αύρα του χώρου, σύντομα αποκτάς την αίσθηση της εμπιστοσύνης και της ασφάλειας συζητώντας με ανθρώπους έμπειρους που μπορούνε να σε καταλάβουν διώχνοντας μακριά την αμφιβολία και το φόβο. Το αίσθημα της ευθύνης, της σοβαρότητας και της συνέπειας είναι διάχυτο στις επιλογές που κάνουμε για εσάς ώστε να έχουμε το συντομότερο δυνατόν ένα επιτυχές αποτέλεσμα.

3.Πως μπορεί κάποιος να γίνεται μέλος στο γραφείο σας και τι του εξασφαλίζεται;
Αρχικά συζητάμε με το υποψήφιο μέλος μας ώστε να κατανοήσουμε καλύτερα κάποια χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς του. Στη συνέχεια συμπληρώνουμε ένα έντυπο με τα στοιχεία του και φτιάχνουμε μαζί το προφίλ του ανθρώπου που θα ήθελε να γνωρίσει, ξεκινώντας από την ηλικία, οικογενειακή κατάσταση, μορφωτικό επίπεδο, οικονομική κατάσταση και κάποια στοιχεία για το χαρακτήρα που θεωρεί εκείνο σημαντικά. Το ποσό της εγγραφής είναι 700 ευρώ και ισχύει μέχρι να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Κρατάμε κάποια στοιχεία από την αστυνομική ταυτότητα και χρειαζόμαστε μια πρόσφατη φωτογραφία.

4.Πόσο ποσοστό επιτυχίας έχετε;
100/100 αφού στα γραφεία αμέτρητα άτομα έχουν βρει το τέλειο ταίρι τους μέσω των υπηρεσιών μας, οδηγώντας σε μακροχρόνιες και ικανοποιητικές σχέσεις. Είτε αναζητάτε κάποιον για να μοιραστείτε ιδιαίτερες στιγμές μαζί του είτε σύντροφο ζωής.
Επίσης θα ήθελα να επισημάνω ότι απευθύνονται σε εμάς πάρα πολλοί γονείς , συγγενείς ακόμη και φίλοι που ενδιαφέρονται να φτιάξουν την ζωής τους τα κοντινά τους πρόσωπα, αναλαμβάνουμε καθημερινά πάρα πολλές περιπτώσεις που δεν το γνωρίζουν οι ίδιοι!
Όπως καταλαβαίνεις Έλενα μία από τις μοναδικές πτυχές των γραφείων Πάππας είναι η δέσμευση μας να διατηρήσουμε το υψηλότερο επίπεδο εμπιστευτικότητας. Αντιλαμβανόμαστε την ευαισθησία των προσωπικών πληροφοριών που μοιράζονται κατά τη διάρκεια της διαδικασίας και φροντίζουμε να διασφαλίσουμε το απόρρητο και την ασφάλεια όλων των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια.

5.Πιστεύετε ότι οι νέοι άνθρωποι σήμερα μπορούν να νοιώσουν τον έρωτα τόσο ρομαντικά και δυνατά όσο τα παλαιότερα χρόνια;
Ο έρωτας έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που είναι αδύνατο να τ’ αλλάξουν η εποχή και οι συνθήκες. Οι άνθρωποι σε όλες τις εποχές ερωτεύονται το ίδιο ή δεν ερωτεύονται. Μπορεί τα ερεθίσματα να είναι διαφορετικά αλλά το συναίσθημα παραμένει αναλλοίωτο για όποιον έχει την τύχη να το βιώνει. Ακόμα κι αν εκφράζεται με τον τρόπο που επιτάσσει κάθε φορά η εποχή.

6.Tι εμπόδια και δυσκολίες συναντούν κατά την γνώμη σας, τα σημερινά ζευγάρια στο ξεκίνημα της νέας τους ζωής;
Τα σημερινά ζευγάρια στο ξεκίνημα της νέας τους ζωής συναντούν κυρίως οικονομικά προβλήματα καθώς και προβλήματα χρόνου ώστε να μπορούν να μοιραστούν περισσότερες εμπειρίες. Οι σημερινές συνθήκες ζωής είναι δύσκολες κι απαιτούν ωριμότητα, υπομονή και πολύ κατανόηση και από τα δύο μέρη της σχέσης.

7.Πολλοί άνθρωποι άντρες και γυναίκες, λένε ότι έχουν αποτύχει αρκετές φορές στις σχέσεις τους. Επομένως δεν πιστεύουν ότι υπάρχει ο ιδανικός άνθρωπος για αυτούς. Τι έχετε να τους πείτε;
Ο ιδανικός άνθρωπος είναι ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ κι αν ακόμα δεν τον έχουν βρει ακόμα, σίγουρα θα τον ανακαλύψουν στο μέλλον, αν δημιουργήσουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις, δίνοντας ευκαιρίες για νέες γνωριμίες. Στα γραφεία Πάππας κάνουμε αυτό ακριβώς. Μέσα από μια τεράστια γκάμα ιδιαίτερα αξιόλογων μελών, φέρνουμε σε επαφή ανθρώπους με κοινές σκέψεις κι επιδιώξεις για το μέλλον. Με εμπειρία και γνώση, με διάθεση ειλικρινούς προσφοράς όσον αφορά το πολύ ευαίσθητο θέμα των διαπροσωπικών σχέσεων , δημιουργούμε εδώ και χρόνια μοναδικές σχέσεις ζωής με ποιότητα και διάρκεια στο μέλλον. Στα γραφεία Πάππας το ΙΔΑΝΙΚΟ είναι προσιτό για όλους!

8.Εάν κατά την διάρκεια μίας σταθερής σχέσης που οδεύει στον γάμο ξαφνικά παρουσιαστεί χρηματικό πρόβλημα ή ξαφνικά αμφισβητηθεί η κοινωνική καταξίωση του ενός εκ των δύο τι νομίζετε ότι πρέπει να γίνει;
Η σχέση θα πρέπει να βασίζεται στην ειλικρίνεια και την ουσιαστική επικοινωνία. Όταν τα δύο μέλη της σχέσης έχουν καταφέρει να εδραιώσουν αυτές τις αρετές, είναι σίγουρο πως ακόμα κι αν υπάρξουν προβλήματα στην πορεία θα καταφέρουν να τα ξεπεράσουν. Σημαντικό σ’ αυτήν την περίπτωση είναι να δούμε πού ακριβώς στηρίζεται αυτή η σχέση γιατί αν βασίζεται αποκλειστικά και μόνο σε χαρακτηριστικά όπως είναι η οικονομική κατάσταση και η κοινωνική καταξίωση, θα πρέπει να λάβουμε υπ’ όψιν μας πως η ζωή είναι απρόβλεπτη κι έχει πολλές ανατροπές. Συνεπώς αν επέλθει η διάλυση της σχέσης σημαίνει πως και τα δύο ή το ένα μέλος δεν αντιλαμβάνεται καθολικά την αξία του συντρόφου τους κι αυτό δεικνύει πως ακόμα κι αν δεν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα πριν το γάμο, σίγουρα θα παρουσιαστεί στην πορεία.

9.Για έναν άνθρωπο που έχει ήδη πληγωθεί από μία κακή σχέση και δεν θέλει άλλη, πιο καλή η μοναξιά που λένε, τι έχετε να πείτε;
Ο σοφός λαός λέει πως ο άνθρωπος δε μπορεί να είναι μόνος του ούτε στον Παράδεισο. Όσο καλή σχέση κι αν έχεις με τον εαυτό σου, σίγουρα χρειάζεσαι τον ΑΛΛΟ για να εξελιχθείς και να γίνεις καλύτερος. Στο μοίρασμα είναι η χαρά. Και σίγουρα όταν μοιράζεσαι την καθημερινότητά σου μ’ έναν άνθρωπο που σε νοιάζεται και κατανοεί τις ανάγκες σου, αισθάνεσαι δημιουργικός και χαρούμενος. Οι κακές σχέσεις δημιουργούν εμπειρίες που μπορούν να βοηθήσουν σε σοφότερες επιλογές για το μέλλον και μόνο ως πηγή γνώσης μπορούμε να τις αξιολογούμε.

10.Τα μέλη του γραφείου σας ή τα υποψήφια μέλη συζητούν μαζί σας και σας εμπιστεύονται τους λόγους για τους οποίους δεν έχει στεριώσει μία σχέση στο παρελθόν τους και ζητούν την συμβουλή σας για την μελλοντική τους συμπεριφορά και για το πώς μια σχέση τους θα έχει τις στερεότερες δυνατές βάσεις;
Πολλές φορές τα μέλη του γραφείου μας συζητούν μαζί μας για προηγούμενες σχέσεις τους και τους λόγους που δεν ευδοκίμησαν. Αυτό συμβαίνει επειδή θα ήθελαν ν’ αποφύγουν κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο συντρόφου που πιθανώς να τους δημιουργήσει παρόμοια προβλήματα σε μελλοντική σχέση αλλά και γιατί μέσα από τις σχέσεις του παρελθόντος έχουν ανακαλύψει στοιχεία του χαρακτήρα τους που προσπαθούν να βελτιώσουν ή και ν’ απαλλαγούν από αυτά. Είμαστε πάντα κοντά τους να τους ακούμε και να τους συμβουλεύουμε.

11.Θα θέλετε να μας πείτε έναν ή και περισσότερους λόγους για τους οποίους τα άτομα θα πρέπει να επισκέπτονται τα γραφεία σας ακόμα και αν δεν έχουν αποφασίσει ή δεν έχουν σκεφθεί καν να γίνουν μέλη;
Είναι σίγουρο πως η επίσκεψη στα γραφεία μας ακόμα κι αν τελικά δεν υπάρξει συνεργασία θα σας κάνει να σκεφτείτε τι είναι καλύτερο για εσάς, τη ζωή σας, θα σας δώσει ίσως μια καινούρια οπτική για τις διαπροσωπικές σχέσεις και τον τρόπο που διαμορφώνονται στην συγκεκριμένη εποχή. Η γνώση είναι δύναμη, κι εμεί συνεχίζουμε να βαδίζουμε δυνατά κι επιτυχημένα. Το περιβάλλον είναι φιλικό, υπάρχει εχεμύθεια, εμπιστοσύνη κι αισιόδοξη διάθεση.

12. Παρατηρούμε ότι τα Χριστούγεννα πολλοί μελαγχολούν αντί να χαίρονται. Γιατί δημιουργείται αυτό το συναίσθημα;
Η μοναξιά δημιουργεί θλίψη και γίνεται ακόμα πιο έντονη τις ημέρες των εορτών. Η χαρούμενη ατμόσφαιρα που επικρατεί και που δεν συνάδει με την εσωτερική κατάσταση των ανθρώπων που ζουν μόνοι, ενεργοποιεί στους περισσότερους ένα αίσθημα κενού κι εγκατάλειψης. Οι σκέψεις γίνονται πιο πολύπλοκες και συχνά απαισιόδοξες, και οι άνθρωποι ανατρέχουν πίσω στο χρόνο σε παλαιότερες εορταστικές μέρες που είχαν βιώσει συναισθήματα χαράς και πληρότητας. Όμως αυτό αντί να ανακουφίζει την ψυχή τους, τους κάνει να μελαγχολούν ακόμα περισσότερο.

Καλέστε με
+
Καλέστε με