2103620147 info@pappas.gr    |     6944137189                                        
Επιλογή Σελίδας

Αφιέρωμα σε ένα σημαντικό ποσοστό γυναικών-μελών των γραφείων μας, που έχουν ξεχωρίσει με τα κατορθώματά τους.
Γυναίκες μέντορες που αξίζει να έχουν πρότυπα στη ζωή τους οι νεώτερες γενιές. Μπήκαν δυναμικά στη ζωή με συγκεκριμένες επιλογές. Τις ακολούθησαν και ξεχώρισαν σε αυτές. Αποδεδειγμένα όμως όσο ικανοποιημένες και να είναι από τα επιτεύγματα τους έρχεται η στιγμή που ωριμάζει η διάθεση και η ανάγκη για σύντροφο ζωής. Οι γυναίκες αυτές είναι πιο σταθερές συναισθηματικά.
Δεν φοβούνται να μείνουν μόνες για αυτό περιμένουν ένα άτομο ίσο με αυτές, από το να μοιράζονται τη ζωή τους με έναν άνθρωπο που δεν αγαπούν ή δεν σέβονται. Φροντίζουν την εμφάνισή τους και αναζητούν ένα σύντροφο που δεν θα τους φέρει τη ζωή τους σε ένα χαμηλότερο επίπεδο. Δεν μπορούν να δεχτούν έναν άνθρωπο που δεν εκτιμά τις προσπάθειές τους. Δεν είναι δυνατόν να ανεχτούν χαμηλά πρότυπα, επειδή δεν μπορούν να τους φέρουν μια καλύτερη ζωή. Όταν οι άνδρες βλέπουν μια όμορφη, ανεξάρτητη γυναίκα, δεν κάνουν το πρώτο βήμα, επειδή πιστεύουν ότι αυτή η εκπληκτική γυναίκα δεν μπορεί να είναι μόνη. Και βέβαια κανείς δεν θέλει να απορριφθεί. Το θέμα εμπιστοσύνης μιας γυναίκας προς έναν άνδρα είναι πολύ χαμηλότερο λόγω των σύγχρονων προτύπων της εποχής. Έτσι η επιλογή και σε αυτό τον τομέα γίνεται με τα καλύτερα κριτήρια όπως έγιναν όλα τα υπόλοιπα στη ζωή τους. Αλλάζουν τη ζωή τους τώρα. Δεν παίζουν με το μέλλον τους.
Δεν κοιτούν πίσω αλλά κοιτούν τον εαυτό τους πως θα είναι μακροπρόθεσμα, προσπαθώντας να δουν τι μπορούν να κάνουν ώστε να φτάσουν σε αυτό που θέλουν. Όταν ερωτεύονται είναι δοτικές και αν είναι με το κατάλληλο σύντροφο δεν θα τις χάσει ποτέ. Όπως είναι κατανοητό οι επιλεκτικοί άνθρωποι επιλέγουν τα γραφεία Πάππας. Γιατί ξέρουν, μαθαίνουν, διασταυρώνουν ότι είμαστε μοναδικοί στις υπηρεσίες μας.

  1. Ξέρουν ότι υπάρχει ασφάλεια και εχεμύθεια.
  2. Αναζητούν ποιότητα και όχι ποσότητα.
  3. Δεν πληγώνονται κάνοντας ατυχείς συναντήσεις.
  4. Δεν χάνουν άσκοπο χρόνο.
  5. Απολαμβάνουν γνωριμίες με μέλη αντίστοιχων προσόντων και αναζητήσεων.

«Εάν βρεις που αγαπάς στη ζωή σου, τότε κράτα αυτή την αγάπη.» – Πριγκίπισσα Diana

Όταν τα γραφεία μας πρωτοάνοιξαν το 1939, οι γυναίκες κατά κύριο λόγο ασχολούνταν με την διαπαιδαγώγηση των παιδιών και τις δουλειές του σπιτιού. Η επιλογή του συζύγου γινόταν από το οικογενειακό περιβάλλον της κοπέλας ακολουθώντας την μέθοδο του προξενιού. Έτσι τον πρώτο λόγο για τον γάμο δύο ανθρώπων τον είχαν συνήθως οι γονείς τους. Σημαντικό παράγοντα αποτελούσε και η προίκα της κοπέλας, καθώς όσο μεγαλύτερη ήταν τόσο περισσότεροι άντρες τη διεκδικούσαν. Το προξενιό γινόταν με μυστικότητα και για αυτό τα άτομα που το αναλάμβαναν έπρεπε να είναι σοβαρά και αξιοπρεπή. Μεγάλο ποσοστό των γάμων από προξενιό φάνηκε τυχερό, καταλήγοντας τα άτομα να ζουν μέχρι το τέλος της ζωής τους με κάποιον που τους φρόντιζε, τους αγαπούσε και δημιούργησε μια μεγάλη και ευτυχισμένη οικογένεια μαζί τους.
Περνώντας τα χρόνια και ερχόμενοι ξανά στη σημερινή εποχή οφείλουμε να πούμε πως ο ρόλος του προξενιού δεν έπαψε να υφίσταται και να φέρνει κοντά τους ανθρώπους. Σαφώς τώρα πια η δουλειά της προξενήτρας έχει αντικατασταθεί από ειδικά καταρτισμένους συμβούλους που θα κάνουν τη σωστή επιλογή. Και απευθύνομαι σε εσάς νέες μου τηλεθεάτριες γιατί γνωρίζω την ανάγκη να γνωρίσετε έναν σύντροφο εμπιστοσύνης, συνοδοιπόρο στη ζωή , κάτι που συχνά παραμελείτε λόγω των ποικίλων πιέσεων που δέχεστε από τη καθημερινότητα σας.
Στα γραφεία μας όλα αυτά θα αλλάξουν.

Καλέστε με
+
Καλέστε με