2103620147 info@pappas.gr    |     6944137189                                        
Επιλογή Σελίδας

Τέλος του χειμώνα λοιπόν και μπαίνουμε σε μια εποχή ομορφιάς και μεταμόρφωσης. Μια εποχή του χρόνου που η φύση υπόσχεται νέα ζωή και νέα ελπίδα. Είτε η αγάπη είναι στον αέρα είτε στα αρώματα των λουλουδιών, γιορτάζουμε την αλλαγή που είναι απόλυτο σύμβολο αυτής της υπέροχης εποχής που διανύουμε. Αναγέννηση και ανανέωση λοιπόν. Ας δούμε αυτή την εποχή ως ευκαιρία για να δημιουργήσουμε θετικά αποτελέσματα σε όλες τις πτυχές της ζωής μας.

Ίσως να είσαστε από τα κορίτσια που αγαπούσαν την ιδέα του έρωτα και της αγάπης. Έτσι να σχεδιάζατε τη ζωή σας με αυτό τον ενθουσιασμό. Να πιστεύατε ότι στη αγάπη και στη ζωή θα ήταν όλα απλά. Να είστε εκείνος ο άνθρωπος που αγαπά, αλλά όταν αγαπά, να δίνεται ολοκληρωτικά. Να έχετε βιώσει το άσχημο συναίσθημα, του να ερωτεύεστε ανθρώπους που δεν είναι πρόθυμοι στην αμοιβαιότητα αυτή. Μερικές φορές να νιώσατε ότι δεν υπάρχουν τέτοιες αδελφές ψυχές. Αν τελικά κουραστήκατε και είστε έτοιμες να παραδοθείτε στη γκρίζα μοναξιά, εμείς είμαστε εδώ για να σας διαβεβαιώσουμε ότι δεν είναι πάντα έτσι και ότι ο έρωτας σίγουρα μπορεί να είναι παρόν στη ζωή σας. Ο έρωτας είναι ένα από τα πιο έντονα συναισθήματα που θα μπορούσαμε να νιώσουμε. Μπορεί να κάνει την καρδιά μας να χτυπά γρήγορα και να μας κάνει ακόμα και να χάσουμε τη κοινή λογική. Αξίζει να το ζήσετε, αλλά με τον σωστό άνθρωπο αυτή τη φορά! Και να γεννηθεί το κορυφαίο των συναισθημάτων. Η αγάπη!

Υπάρχουν πολλοί που δεν θεωρούν την αγάπη ως επένδυση. Επενδύεις όμως. ​​Όχι μόνο χρόνο και προσπάθεια αλλά κυρίως τα συναισθήματά σου. Δεν είναι σαν μια οικονομική επένδυση που ακόμα κι αν χάσουμε χρήματα, μπορούμε να τα πάρουμε πίσω ή να τα αντικαταστήσουμε τελικά. Η αγάπη δεν λειτουργεί έτσι. Δεν μπορείς να πάρεις τον χρόνο πίσω, ούτε να την διαγράψεις εύκολα από τη ζωή σου. Όσες φορές και αν καήκαμε από την αγάπη, άλλο τόσο έχουμε ωφεληθεί από αυτήν. Οι τυχόν απογοητεύσεις μας έχουν κάνει πιο δυνατούς και μας δίδαξαν πώς να αγαπάμε καλύτερα τους άλλους ανθρώπους. Τα ψηλά, τα χαμηλά, τα πάνω και τα κάτω αξίζουν όλα αν μπορούμε να έχουμε αιωνιότητα με κάποιον. Ίσως είμαι απλά αισιόδοξη, αλλά είμαι σίγουρη ότι υπάρχει κάποιος εκεί έξω για όλους μας. Και δεν πρέπει να σταματήσουμε να προσπαθούμε μέχρι να συναντηθούμε. Σε όποιον μπορεί να αισθάνεται ότι χάνει στην αγάπη, θέλω να πιστέψετε ότι όλα θα πάνε καλά. Ξέρω, μπορεί να αισθάνεστε πως είναι ένα ατελείωτο παιχνίδι όπου είσαι πάντα στο χαμένο τέλος. Ξέρω, ότι κανείς δεν θέλει να συνεχίζει να βάζει την καρδιά του σε απογοητεύσεις. Αυτός είναι και ο λόγος που πρέπει να απευθυνθείτε στα γραφεία Πάππας. Γιατί εμείς γνωρίζουμε τους τρόπους ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι όμορφο. Πάντα με τρόπο και όχι με κόπο.

Σίγουρα οι σχέσεις έχουν διακυμάνσεις. Θα υπάρξουν δυσκολίες, αντιξοότητες αλλά ας θυμόμαστε ότι σε έναν έρωτα αληθινό χρειάζεται να μπορούν και οι δύο σύντροφοι να τον τιμήσουν, να τον σεβαστούν. Η ομορφιά του έρωτα είναι η αυθεντική προσφορά αγάπης. Το ζητούμενο δεν είναι να παρουσιάσουμε μία τέλεια, αψεγάδιαστη εικόνα. Το ουσιαστικό είναι να δείξουμε τον πραγματικό και αληθινό μας εαυτό. Στην αγάπη βγάζεις όλα τα περιττά, αφήνεις στην άκρη τον εγωισμό, την έπαρση, τη φιλαυτία και προσφέρεσαι έτσι όπως είσαι. Δίνεις την καρδιά σου και πάντα όταν υπάρχει αυτή η μετάγγιση ψυχής, η καρδιά δυναμώνει, πυρώνεται, γίνεται ένα όργανο ακατανίκητο. Επειδή δύο άνθρωποι, ερωτευμένοι μπορούν να βρουν όλα τα κλειδιά της επικοινωνίας για να μπορέσουν να πορευτούν χαρούμενα και αρμονικά στη ζωή. Το πρώτο και πολύ σημαντικό στοιχείο στον έρωτα είναι το στοιχείο της επιθυμίας, να θέλεις να γνωρίσεις τον άνθρωπό σου, να θέλεις να βελτιώσεις τόσο τον ίδιο σου τον εαυτό όσο και τη σχέση. Συνεχίστε να αγαπάτε και επιτρέψτε στον εαυτό σας να σας αγαπήσουν, γιατί όλοι το αξίζουμε. Επένδυση στην άνευ όρων αγάπη με θετική νοοτροπία. Επένδυση στα γραφεία Γνωριμιών Πάππας.

Είναι άραγε τα γραφεία γνωριμιών (γνωστά ως γραφεία συνοικεσίων) μία ξεπερασμένη ή μια σύγχρονη απόφαση;
Ας θεωρήσουμε ότι :
Ένας άνθρωπος, ανεξαρτήτου φύλου, απευθύνεται σε σοβαρό γραφείο γνωριμιών, για αναζήτηση συντρόφου. Κάποιοι θα αναρωτηθούν τι ψάχνει ένας νέος άνθρωπος και γιατί δεν μπορεί να το βρει μόνος του ή μόνη της. Άλλοι πάλι θα ειρωνευτούν. Και κάποιοι άλλοι θα επαινέσουν αυτή την απόφαση. Από την άλλη ένας άλλος άνθρωπος, ανεξαρτήτου φύλου ,απευθύνεται σε μία διαδικτυακή εφαρμογή για αναζήτηση συντρόφου. Κανείς δεν θα αναρωτηθεί τι ψάχνει ένας άνθρωπος σε μία εφαρμογή γνωριμιών και γιατί δεν μπορεί να βρει μόνος του ή μόνη της σύντροφο. Κανείς δεν θα σκεφτεί ότι οι εφαρμογές αυτές είναι μία κακή απομίμηση ενός γραφείου γνωριμιών. Μία χαοτική, ψεύτικη και πολλές φορές επικίνδυνη εκδοχή του. Γι αυτό λοιπόν πρέπει να είμαστε πολλοί προσεκτικοί στις επιλογές μας. Οι εποχές αλλάζουν έτσι και η κοινωνία εξελίσσεται, συμπαρασύροντας και ότι υπάρχει μέσα σε αυτήν. Έτσι και τα γραφεία σοβαρών γνωριμιών είναι εξέλιξη των γραφείων συνοικεσίων. Αναφερόμαστε πάντα στα γραφεία Πάππας. Τα μοναδικά γραφεία γνωριμιών που αναλαμβάνουν και δίνουν αποτέλεσμα στην αναζήτηση κατάλληλων συντρόφων. Με σύγχρονες στρατηγικές, πρωτοποριακές μεθόδους, εξειδικευμένο προσωπικό, αλλά και με την ανάλογη καθοδήγηση (dating coaching), δημιουργούμε αρμονικές, δυνατές σχέσεις. Ανεξάρτητα από την ηλικία σας, την κοινωνική ,την οικονομική ,την οικογενειακή σας κατάσταση ακόμα και τον τόπο διαμονής σας τα Γραφεία Πάππας μπορούν να σας ταιριάξουν με τον κατάλληλο για εσάς σύντροφο. Τα Διεθνή γραφεία γνωριμιών Πάππας βρίσκονται στο Κολωνάκι. Ομήρου 38, 3ος, τηλ:2103620147 & 6944137189 (καθημερινά 9-21:00 & Σ 10-2). Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε. Θέλουμε να είστε ικανοποιημένοι και ευτυχής για την επιλογή σας

Καλέστε με
+
Καλέστε με