Επιλογή Σελίδας

Αύγουστος! Διανύουμε ομολογουμένως τη καρδιά του καλοκαιριού!
Γνωστή είναι άλλωστε η παροιμία που θέλει το μήνα Αύγουστο να τρέφει τους υπόλοιπους έντεκα. Τα πάντα βρίσκονται σε αφθονία και διέγερση. Στα γραφεία μας σχέσεων και γάμων, βλέπουμε καθημερινά ότι οι άνθρωποι είναι σαφώς πιο ανοιχτοί σε νέες προκλήσεις και γνωριμίες, πιο επικοινωνιακοί κάτι το οποίο οφείλεται εν μέρει και στην καλοκαιρία καθώς η φύση μας προσφέρει το κάλος και την αφθονία της. Τί πιο όμορφο από το να σμίξουν δύο άνθρωποι μια τόσο παραγωγική και πρόσχαρη εποχή του έτους;
Δυστυχώς όμως η μάστιγα της πανδημίας που ταλανίζει τον κόσμο τη τελευταία διετία καθώς και οι γοργοί ρυθμοί της σύγχρονης καθημερινότητας οδηγούν όλο και περισσότερους ανθρώπους στην απομόνωση αφού βιώνουν την αέναη πλήξη του μοναχικού αυτό αισθήματος.
Δεν πρέπει να λησμονούμε πως υπάρχουν άνθρωποι ανάμεσα μας που τυχαίνει όχι από επιλογή να βιώνουν έντονα το αίσθημα της μοναξιάς, αποτρέποντας τον εαυτό τους από το να χαλαρώσει, να απολαύσει τη στιγμή και να απελευθερωθεί έστω και για λίγο από τα προβλήματα που τον κατεγίζουν στην καθημερινή του διαβίωση. Το εν λόγω άτομο λοιπόν δεν δίνει στον εαυτό του το δικαίωμα της απόδρασης από τη ραστώνη και της απόλαυσης μια τόσο ευλογημένης εποχής του χρόνου.
Επιστημονικές μάλιστα μελέτες έχουν δείξει πως ο ήλιος συντελεί άκρως επικουρικά με την έκλυση εγκεφαλικών ουσιών στο βίωμα του αισθήματος της χαράς και της γαλήνης. Ο ανθρώπινος εγκέφαλος είναι έτοιμος να δεχθεί στους υποδοχείς του ερωτικά μηνύματα. Έτσι είναι απόλυτα κατανοητό ότι οι προσδοκίες των μοναχικών ψυχών όλο και πολλαπλασιάζονται. Στα γραφεία γνωριμιών μας σας δίνεται η δυνατότητα με ένα απλό τηλεφώνημα να κερδίσετε την αυτοπεποίθηση που σας έλειπε κάνοντας γνωριμίες με ανθρώπους που ειδικoi κοινωνιολόγοι και ψυχολόγοι ύστερα από ενδελεχή έρευνα θα διαλέξουν αποκλειστικά για εσάς! Η απόσταση από τον χολιγουντιανό έρωτα που όλοι ονειρευόμαστε απέχει μόλις ένα τηλεφώνημα.

Μια καλοκαιρινή περιπέτεια μπορεί να εξελιχθεί ραγδαία και άνευ προσδοκιών στο μέλλον.
Γιατί λοιπόν να μη το δοκιμάσουμε; Ας σκεφτούμε απλώς τι έχουμε να διακυβεύσουμε; Απολύτως τίποτα! Σε ένα σύγχρονο, αξιοπρεπές γραφείο συνοικεσίων, όλα θα γίνονται υπό την εποπτεία και την καθοδήγησή των ειδικών του γραφείου μας, άτομα έμπειρα στην ανάπτυξη σχέσεων ζωής, που μπορείτε δίχως σκέψη να εμπιστευτείτε και να ανοίξετε την καρδιά σας!
Αυτός ο έρωτας λοιπόν μπορεί πέραν του εποχιακού να προβεί σε κάτι σοβαρό με ποικίλες προοπτικές!
Κλείστε τα μάτια και απλώς κάντε μια εικόνα στο μυαλό σας! Φανταστείτε δηλαδή ακριβώς την ίδια εποχή του χρόνου, αυτή σας η επίδειξη τόλμης, με την ευλογία της Παναγίας καθώς είναι και ο μήνας της ωδής της θείας μητέρας μας, να σας οδηγήσει με το αγαπημένο σας πρόσωπο στα σκαλιά της εκκλησίας!