2103620147 info@pappas.gr    |     6944137189                                        
Επιλογή Σελίδας

Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα συμβολίζουν το τέλειο και το ιδανικό και αυτό σίγουρα δεν υπάρχει! Υπάρχουν άνδρες και γυναίκες με καλά στοιχεία αλλά και με ελαττώματα. Θα πρέπει λοιπόν να διαφοροποιήσουμε τις απαιτήσεις μας σε ότι αφορά το αντίθετο φύλο. Να αναζητάμε ένα σύντροφο που να καλύπτει όχι μόνο τις προδιαγραφές που έχουμε σε ότι αφορά την εμφάνιση αλλά να μας καλύπτει συναισθηματικά αλλά και σε θέματα επικοινωνίας. Το θέμα της εμφάνισης είναι πολύ σημαντικό στην πρώτη επαφή ωστόσο, από εκεί και πέρα, για να θέλει ο άλλος να μείνει μαζί μας, χρειάζονται και άλλα στοιχεία, όπως η αυτοπεποίθηση είναι ένα χαρακτηριστικό που γοητεύει άνδρες και γυναίκες. Όταν κάποιος αισθάνεται καλά με τον εαυτό του, το εκπέμπει και οι άνθρωποι θέλουν να είναι δίπλα του. Ακόμα πολύ σημαντικό στοιχείο είναι η ερωτική επαφή για να δημιουργηθεί αλλά και να διατηρηθεί μία σχέση. Όταν λοιπόν έχουμε βρει όλα τα στοιχεία που αναζητούμε σε κάποιον τότε η φυσιολογική κατάληξη είναι ο γάμος. Ανάλογα των περιπτώσεων και των αναζητήσεων μπορεί η κατάληξη να είναι και η σοβαρή σχέση ή η συμβίωση. Όμως σε οποιαδήποτε αναζήτηση και αν στοχεύουμε οφείλουμε να γνωρίζουμε πως οι σχέσεις έχουν τις καλές και τις άσχημες στιγμές τους, τις ευκολίες και τις δυσκολίες που το ζευγάρι καλείται να αντιμετωπίσει όταν κάποιος ξεκινάει να έχει κοινή ζωή με κάποιον άλλον, ξεκινά αναλογιζόμενος τα προβλήματα και τις δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν. Θέματα οικονομικά, οικογενειακά, επικοινωνιακά. Όμως όλα μπορούν να ξεπεραστούν με αγάπη, υπομονή και επιμονή και από τις δύο πλευρές. Όλα είναι δυνατόν να αντιμετωπιστούν παρ’ όλες τις αντιξοότητες που πιθανόν να προκύψουν. Με αγάπη αλλά και με τις μοναδικά όμορφες στιγμές που χτίζουμε μέρα με τη μέρα ολοκληρωνόμαστε μέσα από την σχέση μας. Έτσι εκπληρώνουμε τους σκοπούς μας είτε πρόκειται για συμβίωση, είτε για γάμο. Είναι γνωστό αγαπητοί φίλοι και φίλες πως οι σχέσεις δεν είναι πάντα εύκολες, όμως αυτό δεν ισχύει στα γραφεία Πάππας. Γιατί και αυτές τις Χριστουγεννιάτικες μέρες, τα γραφεία Πάππας, μπορούν και δημιουργούν όμορφες σχέσεις αγάπης ώστε όλοι να έχουν χαρούμενες και λαμπερές γιορτές. Είναι η κατάλληλη περίοδος ώστε να ξεχάσουμε και αφήσουμε πίσω το παρελθόν, να είμαστε αισιόδοξοι και να ζούμε τη κάθε στιγμή.

ΤΙPS για εσάς.

1. Η αρχική εντύπωση που κάνουμε σε έναν άνθρωπο που πρωτογνωρίζουμε βασίζεται σε ένα 55% στην εμφάνιση, στην γλώσσα του σώματος 38% στον τρόπο και στο στυλ ομιλίας και μόλις 7% στο τι τελικά λέμε, σύμφωνα πάντα με αποτέλεσμα ερευνών.

2. Επίσης τα μη λεκτικά μηνύματα είναι πολύ σημαντικά, καθώς ο τρόπος που θα πούμε ένα “χαίρομαι που σε γνωρίζω” μπορεί να σημαίνει «σε βρίσκω ελκυστικό» ή «δεν με ενδιαφέρεις ερωτικά», ανάλογα με την στάση του σώματος, τις κινήσεις το βλέμμα, τις χειρονομίες και τον τόνο της φωνής.

3. Πολύ σημαντικό κλειδί είναι επίσης ένα μικρό άγγιγμα ιδιαίτερα όταν συνοδεύεται από μία ευγενική χειρονομία, αλλά θέλει και μία προσοχή για να μην υπερβεί κανείς τα όρια καθώς οι γυναίκες είναι πιο επιφυλακτικές στην σωματική επαφή με κάποιον που πρωτογνωρίζουν ενώ αντίθετα οι άντρες προσλαμβάνουν το άγγιγμα μιας γυναίκας σε αυτούς ως έκφραση ερωτικής επιθυμίας.

4. Το χιούμορ, όταν αυτό είναι επιτυχημένο και δεν περνάει κανένα όριο τότε βοηθάει πολύ να σπάσει ο πάγος και να δημιουργηθεί ένα κλίμα οικειότητας.

5. Πολλά επίσης θα μπορούσαμε να πούμε αλλά πλέον από ένα σημείο και μετά έχει να κάνει με την προσωπικότητα μας, τι άνθρωποι είμαστε, τι μας χαρακτηρίζει, τι θέλουμε να προβάλλουμε και πώς θα το προβάλλουμε.

Καλέστε με
+
Καλέστε με