Επιλογή Σελίδας

Οι περισσότεροι γύρω σας έχουν πληγωθεί στις σχέσεις τους. Με το χρόνο και τη συσσώρευση οδυνηρών εμπειριών, όλοι κινδυνεύουμε να «αθροίσουμε» εσωτερικά ποικίλους βαθμούς πικρίας και να χτίσουμε διαφόρων τύπων άμυνες.
Οι άμυνες που χτίζουμε μόνοι μας γύρω από τον ευάλωτο συναισθηματικό μας κόσμο συχνά μας κάνουν ακόμη πιο επιλεκτικούς και απαιτητικούς με τους πιθανούς συντρόφους μας. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα μετά από δυσάρεστες εμπειρίες, αυτό που λέμε «συναισθηματικά στραπάτσα», όταν δηλαδή εξαπατηθήκαμε ή απορριφθήκαμε από ένα άτομο για το οποίο είχαμε έντονα συναισθήματα.
Με το πέρασμα του χρόνου τείνουμε να υποχωρούμε όλο και περισσότερο στις ζώνες άνεσης μας. Πιο δύσκολα ρισκάρουμε.
Ωστόσο, πολλές από τις επιλογές που κάνουμε με γνώμονα την άνεσή μας κάνουν να νιώθουμε άσχημα στο τέλος.
Ας είναι αυτό το μάθημα ζωής του μήνα.
Δεν μπορείτε να γλιτώσετε από τον κόσμο ή να μην πληγωθείτε. ‘Όλοι έχουν ελαττώματα και αδύναμα σημεία ή κρυμμένες πληγές. Όμως η εξερεύνηση του άλλου σας μισού και η δημιουργία μιας πραγματικής σχέσης είναι μια γενναία μάχη για την οποία αξίζει να αγωνίζεστε κάθε μέρα, τόσο εσωτερικά, όσο και μέσα στις σχέσεις μας.

Μόνο τα γραφεία Πάππας μπορούν και απευθύνονται για όλους εσάς και σας παρέχουν:

  • Πλήρη εχεμύθεια.
  • Σεβασμό κι υπευθυνότητα απέναντι στα προσωπικά κριτήρια επιλογής συντρόφου. Στα γραφεία Πάππας βρίσκετε τον/την σύντροφο που επιθυμείτε σύμφωνα με τα δικά σας θέλω τα οποία η συμβουλευτική ομάδα του γραφείου επεξεργάζεται επιμελώς.
  • Δεν νιώθετε εκτεθειμένοι και δεν ταλαιπωρείσαι αδίκως, σε αναζητήσεις περιστασιακές και ανούσιες.
  • Προστατεύετε τα συμφέροντας, το κοινωνικό και οικονομικό σας status βρίσκοντας τον άνθρωπο που σας ταιριάζει πραγματικά.
  • Υπάρχει εμπιστοσύνη και ασφάλεια, όσον αφορά την διαχείριση των στοιχείων σας.

Είναι σημαντικό λοιπόν, να αντισταθείτε σε όλα αυτά που σας κρατούν στη μοναξιά και να κάνετε μια προσπάθεια να βγείτε στον κόσμο και να βρείτε το ταίρι σας.