Επιλογή Σελίδας
Contact Us

Φόρμα Εγγραφής Μελών

Σας δίνω την εντολή για την παροχή υπηρεσιών και δηλώνω υπεύθυνα και γνωρίζοντας τις συνέπειες του νόμου περί ψευδούς δηλώσεως, οτί τα κάτωθι στοιχεία μου είναι αληθινά:

ΛΟΓΟΣ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: *

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Όνομα
Επίθετο
Επικοινωνία με γραφείο: *
Απόρρητα: *
Οικογενειακή Κατάσταση *
Παιδιά *
Θέλετε άλλα παιδιά; *

Γονείς:

Πατέρας
Μητέρα

ΜΟΡΦΩΣΗ - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ

Επίπεδο Μόρφωσης: *
Επάγγελμα *

ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Checkboxes

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ - ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Ύψος
Βάρος

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΓΕΙΑΣ

Κατάσταση Υγείας
Κάπνισμα

ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ

Χαρακτήρας *

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ενδιαφέροντα
Μουσική
Χορός
Σπόρ

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Checkboxes

ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Checkboxes
Καλές Τέχνες
Κατοικίδια
Ταξιδεύετε;
Για ποιούς λόγους

ΤΙ ΕΠΙΘΥΜΩ

Από
Έως

ΟΡΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Το γραφείο μας λειτουργεί νόμιμα κατά τους εις την Ελλάδα (υπουργείο οικονομικών, επαγγελματικό επιμελητήριο) και διεθνώς αποδεκτών κανόνων λειτουργίας των σύγχρονων γραφείων, τα οποία διαμεσολαβούν μεταξύ ενήλικων ατόμων, προκειμένου να παράσχουν δυνατότητα γνωριμίας με βάση τα ανάλογα προσόντα τους τα οποία επεξεργαζόμαστε με επιμέλεια.
Το γραφείο απλώς φέρνει σε επαφή τους ετερόφυλους ενδιαφερόμενους. Η έκβαση της σχέσεως επαφίεται αποκλειστικά στους ίδιους. Καμία ευθύνη δε έχουμε για την ευδοκίμηση ή όχι της σχέσεως αυτής. Τα στοιχεία που δηλώνονται τα θεωρούμε αληθινά και με δυνατότητα διακριτικής δικής μας επιβεβαίωσης.
Από κάθε ενδιαφερόμενο το γραφείο με διακριτικό τίτλο «ΠΑΠΠΑΣ» εισπράττει για την πραγματοποίηση της συνεντεύξεως και την συμπλήρωση του παρόντος βιογραφικού …………ευρώ για την κάλυψη των εξόδων λειτουργίας του και ενημερωτικά sms για εκδηλώσεις, πάρτυ (προαιρετικά).

ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ ΧΡΟΝΟ

Το αποτέλεσμα προκύπτει μόνο από τη θέληση των μελών για μεταξύ τους σχέση και ανεξάρτητα από την έκβαση της διαμεσολάβησης τα χρήματα δεν επιστρέφονται σε καμία περίπτωση.
Ο πελάτης είναι υποχρεωμένος να επικοινωνεί με το γραφείο μετά από κάθε ραντεβού και να ενημερώνει για το αν θα συνεχίσει με το πρόσωπο που του υπέδειξε ή όχι και γιατί.
Η επαφή του πελάτη με το γραφείο πρέπει να είναι συνεχής και να μην παρεμβάλλονται μεγάλα διαστήματα αδράνειας ως προς την επικοινωνία του με το γραφείο, χωρίς ενημέρωση και αιτιολογία και σε περίπτωση που δημιουργείται δεσμός πρέπει να ενημερώνεται εξ αρχής το γραφείο γιατί σε άλλη περίπτωση δεν μπορεί να λειτουργήσει σωστά για λογαριασμό του.
Σε διάστημα «6 ΜΗΝΩΝ» που ο πελάτης δεν επικοινωνήσει γίνεται οριστική διαγραφή.
Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί τη διακοπή της συνεργασίας του με το γραφείο, για κάποιο ενδιάμεσο χρονικό διάστημα απουσίας του στο εξωτερικό, ή για οικογενειακούς λόγους, οφείλει να ενημερώσει το γραφείο σχετικά.
Σε περίπτωση που ο πελάτης επιδείξει ανάρμοστη συμπεριφορά ή προς το γραφείο ή προς τα άτομα που έρχεται σε επαφή, με ασεβή ή αγενή τρόπο, με υπερβολικές απαιτήσεις που δεν έχουν ενταχθεί στο συμβόλαιο, για να προστατευθεί το όνομα του γραφείου και οι πελάτες του, το γραφείο διατηρεί το δικαίωμα της οριστικής διαγραφής του από την περαιτέρω διαδικασία γνωριμίας.
(Βάσει του Γενικού Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της Ευρώπης της 27-4-2016) Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), Τα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε, με την ρητή συγκατάθεση σας σε αυτή την πρόσβαση και επεξεργασία, θα χρησιμοποιηθούν για την εξεύρεση υποψήφιου συντρόφου, δίνοντάς μας το δικαίωμα γνωστοποίησης των προσωπικών σας δεδομένων σε κάθε προτεινόμενο μέλος της εταιρίας μας που επιθυμείτε να έρθετε σε επικοινωνία και γνωριμία. Θα χρησιμοποιηθούν επίσης για προωθητικές ενέργειες και ενημερώσεις της εταιρίας μας προς εσάς με email, γράμμα, γραπτό μήνυμα, τηλέφωνο, κ.α.
Στην περίπτωση που μας μεταβιβάζετε προσωπικά στοιχεία τρίτου προσώπου, φέρετε την ευθύνη να έχετε ενημερώσει το εν λόγω πρόσωπο σχετικά με τη χρήση των στοιχείων του και να έχετε εξασφαλίσει τη ρητή συναίνεσή του ότι οι πληροφορίες αυτές δίδονται για τους σκοπούς που εξηγούνται ανωτέρω.

Checkboxes *

Ανέβασμα Φωτογραφίας
Πατήστε δεξιά στο “Επιλογή Αρχείου” και επιλέξτε κάποια φωτογραφία σας.
Μόλις την βρείτε, πατήστε “Αποστολή Αρχείου”.
Η φωτογραφία είναι για χρήση του γραφείου και δεν δημοσιεύεται.

Αποστολή αρχείων

Τρόποι Πληρωμής

1. Μπορείτε να κάνετε τραπεζική κατάθεση. (καλέστε μας, να σας δώσουμε Αριθμό Λογαριασμού της Τράπεζας που συνεργάζεστε)
2. Μπορείτε να επιλέξετε έναν από του δύο τρόπους πληρωμής (500€ ή 600€) και η πληρωμή να γίνει μέσω PayPal ή μέσω Πιστωτικής κάρτας:

Ετήσια Συνδρομή: 500€

Απεριόριστη Συνδρομή: 600€