2103620147 info@pappas.gr    |     6944137189                                        
Επιλογή Σελίδας

Έντυπες Συνεντεύξεις

Μήπως τελικά δεν είναι θέμα τύχης;

Άρθρο στο περιοδικό ΛΟΙΠΟΝ

Άρθρο στο περιοδικό ΛΟΙΠΟΝ

Άρθρο στο περιοδικό ΛΟΙΠΟΝ

Άρθρο στο περιοδικό ΛΟΙΠΟΝ

Άρθρο στο περιοδικό ΛΟΙΠΟΝ

Άρθρο στο περιοδικό ΛΟΙΠΟΝ

Άρθρο στο περιοδικό ΛΟΙΠΟΝ την 23/10/2021

Άρθρο στο περιοδικό ΛΟΙΠΟΝ την 23/10/2021

Άρθρο στα περιοδικά ΛΟΙΠΟΝ & YES την 30/09/2021

Πρόσκληση των γραφείων ΠΑΠΠΑΣ προς τις Γυναίκες

Άρθρο στο περιοδικό ΛΟΙΠΟΝ την 16/09/2021

Η εκπομπή των γραφείων “Πάππας” προβάλλεται τηλεοπτικά:

  • κάθε Κυριακή στις 22:00, στο «EXTRA TV»
  • κάθε βράδυ στις 00:00, στο «SMILE»
  • Δευτέρα έως Παρασκευή 16:00 – 17:00 & Σαββατοκύριακο στις 17:00 – 18:00 στο «SUPER B»

Κύριε Πάππα, το γραφείο σας είναι από τα πιο γνωστά και παλιά γραφεία συνοικεσίων, πόσα χρόνια λειτουργίας μετράτε;

Το γραφείο μας ξεκίνησε το 1939 με τον παππού μου, μετά συνέχισε ο πατέρας μου, τώρα συνεχίζω εγώ. Μετράμε πλέον πάνω από 82 χρόνια λειτουργίας και εμπειρίας στα συνοικέσια, οπότε όπως καταλαβαίνετε έχουμε πολλά χρόνια επιτυχίας και πάνω από 30.000 επιτυχημένους και με διάρκεια γάμους! Οι ηλικίες είναι από 18-88 ετών! Η συντροφικότητα είναι απαραίτητη για όλες τις ηλικίες.
Θα ήθελα να μπείτε στο site www.pappas.gr , να δείτε στην ενότητα η ομάδας μας και να διαβάσετε τα βιογραφικά των συνεργατών μας.

«Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΑΠΠΑΣ»

Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΑΠΠΑΣ

Μπορείτε να μας πείτε πιο είναι το επίπεδο των μελών σας;

Τα μέλη μας δεν διαχωρίζονται μόνο στο μορφωτικό και βιοτικό επίπεδο αλλά κυρίως στο επίπεδο παιδείας. Παρόλα αυτά για να απαντήσω στην ερώτηση σας το γραφείο αποτελείται από επιτυχημένους επιχειρηματίες, γιατρούς, δικηγόρους, υψηλόμισθα στελέχη εταιριών, δημοσιογράφους, εκπαιδευτικούς, στρατιωτικούς, πολιτικούς μηχανικούς αμφοτέρων των μελών. Δεν πρέπει να παραλείψουμε σε καμία περίπτωση και μέλη μας τα οποία μπορεί να μην διαθέτουν την μόρφωση ΑΕΙ και υψηλούς μισθούς όμως είναι άνθρωποι όπως προανέφερα με υψηλό επίπεδο παιδείας, καλού χαρακτήρα και διαφορετικών επαγγελμάτων και οικογενειακής κατάστασης όπως ελεύθεροι-ες, διαζευγμένοι-ες, χήροι-ες. Χιλιάδες μέλη άντρες και γυναίκες όλων των ηλικιών από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο μας εμπιστεύονται καθημερινά για την ανεύρεση του συντρόφου ζωής τους.

Μπορείτε να μας δώσετε μια εικόνα ορισμένων μελών σας;

Πολύ εμφανίσιμος 47χρονος οδοντίατρος, ελεύθερος, ψηλός, λεπτός, με Ι.Χ. και μηχανή, νεανικότατης εμφάνισης, πολύγλωσσος, πολύ ευκατάστατος, με μεγάλη περιουσία στην Ελλάδα, ενδιαφέρεται να γνωρίσει νέα πολύ εμφανίσιμη από 32 έως 40 ετών που θα έχει δυνατότητα διαμονής Ελλάδα, Ιταλία και Σερβία.

Διευθυντικό στέλεχος Δημόσιου οργανισμού 56χρονος, ψηλός, αθλητικός, με χιούμορ, με υψηλά μηνιαία εισοδήματα και πολυτελές οροφοδιαμέρισμα στα Νότια Προάστια, επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με κυρία καλλίγραμμη, υπεύθυνη, κατασταλαγμένη έως 54 ετών, με σκοπό τον γάμο και την δημιουργία οικογένειας.

65χρονος συνταξιούχος διευθυντικό στέλεχος τραπέζης, πολύ εμφανίσιμος ,κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σε πανεπιστήμιο της Αγγλίας, οικονομικά ανεξάρτητος με ιδιόκτητο διαμέρισμα, Ι.Χ., με ενδιαφέροντα την γυμναστική, το διάβασμα, το κολύμπι και τα ταξίδια, μη καπνιστής, λάτρης της υγιεινής διατροφής, με όρεξη για ζωή επιθυμεί γνωριμία με κυρία έως 62 ετών, αναλόγων προσόντων.

Οδοντίατρος 41χρονη, ψηλή, ξανθιά, ιδιαίτερα εντυπωσιακή, με καλούς τρόπους και φινέτσα, με αγάπη στην έντονη κοινωνική ζωή και τα ταξίδια, ιδιοκτήτρια πολυτελούς ιατρείου στα Νότια προάστια, μεγάλης ακίνητης περιουσίας, επιθυμεί σύντροφο ζωής ευπαρουσίαστο, μορφωμένο ως 60 ετών.

Δημόσιος υπάλληλος 54χρονη, λεπτεπίλεπτη, ιδιαίτερα γοητευτική, ευγενέστατη, καλλιεργημένη, με πνευματικές ανησυχίες, αγαπά τα ταξίδια και το διάβασμα λογοτεχνικών βιβλίων, οικονομικά ανεξάρτητη, επιθυμεί σύντροφο ζωής με ισχυρή προσωπικότητα, καλοπροαίρετο, ειλικρινή.

68χρονη συνταξιούχος νομικός, με 2 μεταπτυχιακά στο Παρίσι, ελεύθερη, πολύ ευκατάστατη, εμφανίσιμη ξανθιά και καλλίγραμμη, με αγάπη στον αθλητισμό, τα ταξίδια και το διάβασμα, επιθυμεί να γνωρίσει κύριο οικονομικά ανεξάρτητο και μορφωμένο.

Συνέντευξη – Γνωρίζουμε τον κύριο Γιώργο Πάππα

Kι όμως… στην εποχή της επικοινωνίας και της τεχνολογίας τα γραφεία συνοικεσίων κάνουν «χρυσές δουλειές»!

| Μαίρη Φώτη

 

Aν ακούγοντας τη λέξη «συνοικέσιο» έρχεται στο μυαλό σας η εικόνα της Γεωργίας Βασιλειάδου να πετά στάμνες από το μπαλκόνι ή του Τηλέμαχου που προσπαθεί να παντρέψει την… «Δεσποινίδα ετών 39» αδελφή του Χρυσάνθη μέσω αγγελίας αναζήτησης γαμπρού σε εφημερίδα, τότε μάλλον έχετε μείνει πίσω!
Η επίσκεψη σε ένα γραφείο συνοικεσίων εν έτει 2020 όχι μόνο δεν είναι ταμπού αλλά μάλλον είναι της… μόδας, όπως δηλώνει στη συνέντευξή του στη «δ» ο κ. Γιώργος Πάππας, ιδιοκτήτης γραφείου συνοικεσίων τρίτης γενιάς με περισσότερους από 18.000 γάμους στο ενεργητικό του και μηδενικά διαζύγια.
Κι όμως στην εποχή της επικοινωνίας και της τεχνολογίας τα Γραφεία Συνοικεσίων κάνουν… χρυσές δουλειές. Στην εποχή των εύκολων γνωριμιών, η ανασφάλεια, ο φόβος της μοναξιάς, ίσως η απογοήτευση από προηγούμενες σχέσεις, οδηγούν πολλούς να δοκιμάσουν την τύχη τους μέσω προξενιών και να εμπιστευτούν τους… επαγγελματίες του είδους, όπως ο κ. Γ. Πάππας.

 Πηγή:www.dimokratiki.gr

• Κύριε Πάππα, το γραφείο σας είναι από τα πιο γνωστά και παλιά γραφεία συνοικεσίων, πόσα χρόνια λειτουργίας μετράτε;
Το γραφείο μας ξεκίνησε το 1939 με τον παππού μου, μετά συνέχισε ο πατέρας μου, τώρα συνεχίζω εγώ και προετοιμάζονται για να αναλάβουν, οι τρεις κόρες μου! Οπότε όπως καταλαβαίνετε, μετράμε πλέον πάνω από 80 χρόνια λειτουργίας και εμπειρίας στα συνοικέσια.
• Τον καιρό βέβαια που ιδρύθηκε το γραφείο ήταν διαφορετικές οι ανάγκες και οι συνθήκες.
Σαφέστατα, ήταν εντελώς διαφορετική και η όλη διαδικασία. Την εποχή εκείνη, οι γονείς ανελάμβαναν πρωτοβουλία, ακόμα και χωρίς την γνώση ή την συναίνεση των παιδιών τους.
Οι γονείς συναντιόντουσαν με τους γονείς, μιλούσαν για θέματα προίκας και για διάφορα άλλα ζητήματα κι έπειτα κανονιζόταν η συνάντηση των μελλόνυμφων, αφού προηγουμένως είχαν συμφωνήσει οι γονείς.
Ο παππούς μου ήταν ένας άνθρωπος πολύ κοινωνικός, είχε πολλούς γνωστούς και ο ένας έφερνε τον άλλον στο γραφείο, έπειτα από μια σειρά επιτυχημένων γάμων και κάπως έτσι καθιερώθηκε το γραφείο μας, ήδη από εκείνο τον καιρό.
Και τότε, όπως και τώρα, δικηγόροι, γιατροί, συμβολαιογράφοι, επιστήμονες και όχι μόνο, απευθύνονταν στον παππού μου, για να βρουν τον ή την σύζυγο που αναζητούσαν. Η ίδια διαδικασία ακολουθείται και σήμερα, με τη διαφορά ότι έχουμε επιπλέον «εργαλεία», με την τεχνολογία να είναι πλέον σύμμαχος. Άνθρωποι όλων των κοινωνικών στρωμάτων, είτε έχουν πανεπιστημιακή μόρφωση με πολλά προσόντα, πλούσιο βιογραφικό, είτε είναι επιχειρηματίες, είτε είναι υπάλληλοι, είτε άνθρωποι του μόχθου απευθύνονται σε εμάς, διότι όλοι έχουν το ίδιο ζητούμενο, επιθυμούν έναν σύντροφο ζωής. Γνωρίζουν την παράδοση του γραφείου μας και είναι βέβαιοι ότι θα βρουν αντιστοίχων προσόντων, επιπέδου και απαιτήσεων σύζυγο. Αυτό λοιπόν είναι που κάνει το γραφείο μας να διακρίνεται. Η πλειοψηφία του πελατολογίου μας είναι άνθρωποι επιστήμονες, οικονομικά ανεξάρτητοι και είναι άνθρωποι οι οποίοι έχουν βάλει στόχο και σκοπό να δημιουργήσουν οικογένεια. Ξέρουν ότι θα έρθουν σε εμάς, θα μας δώσουν στοιχεία για τις προθέσεις και τις δυνατότητες τους, κι αυτομάτως εμείς, γνωρίζοντας και ανοίγοντας τα χαρτιά τους όλα και ο άνδρας και η γυναίκα, θα προσπαθήσουμε να φέρουμε δυο ανθρώπους σε επικοινωνία που θα ξέρουμε ότι ο γάμος θα τους καλύψει.
Αρχικά πρέπει να υπάρξει χημεία μεταξύ τους, που είναι και η βασικότερη προϋπόθεση, κάτι που όπως είπαμε και πριν, όταν πρωτάνοιξε το γραφείο, δεν υπήρχε καν ως προοπτική.
Εμείς το πρώτο που συστήνουμε είναι να γίνει η συνάντηση, και όταν στο τέλος κανένας από τους δύο δεν θέλει να φύγει από το ραντεβού, έχει γίνει το κλικ που λέμε, τότε προχωράμε.
Πλην όμως, εμείς έχουμε κοιτάξει κι αν ο γάμος αυτός, που επίκειται, έχει τις προϋποθέσεις να μην καταλήξει σε χωρισμό, γι αυτό έχουμε μηδενικά διαζύγια. Βλέπουμε π.χ. τα οικονομικά δεδομένα του ζευγαριού, με βάση την εργασία και την οικονομική δυνατότητα του καθενός.
Ξέρετε, η γκρίνια φέρνει χωρισμό. Ενας γάμος είναι συνεργασία δύο ανθρώπων που προσφέρει ο ένας στον άλλον, σε όλα τα επίπεδα. Ελκύονται, υπάρχει χημεία, κάνουν έρωτα, είναι ευτυχισμένοι αλλά αν όμως στην πορεία της ζωής, στη συμβίωση, στο γάμο, υπάρχουν κάθε μέρα αναποδιές και οικονομικά προβλήματα, τότε τα πράγματα αρχίζουν να πηγαίνουν στραβά. Γι αυτό στα συνοικέσια τα οποία κάνουμε εμείς, προσπαθούμε όσο το δυνατόν να είμαστε καλυμμένοι από τυχόν αναποδιές που ενδεχομένως να προκύψουν στην πορεία.
Μια ακόμα βασική παράμετρος είναι οι χαρακτήρες και τα ενδιαφέροντα να συμπίπτουν, να αλληλοσυμπληρώνονται. Κοιτάμε επίσης ενδελεχώς το οικογενειακό περιβάλλον. Μπορούμε έτσι λοιπόν, λαμβάνοντας υπ΄όψιν μια σειρά από δεδομένα να προχωρήσουμε στη γνωριμία κι αν υπάρξει χημεία, τότε θα ταιριάζουν και τα υπόλοιπα. Βέβαια είναι βασικό το στάδιο της γνωριμίας. Εμείς τους προτρέπουμε να δημιουργήσουν σχέση και να έχουν σεξουαλική επαφή, να αφήσουν κάποιους μήνες να περάσουν, να δουν ότι περνάνε καλά, ότι είναι ευτυχισμένοι, ότι δεν μπορεί ο ένας χωρίς τον άλλον και από εκεί και πέρα, να γνωριστούν οι οικογένειες κλπ. Κι έτσι είμαστε σίγουροι ότι θα υπάρχει πλήρης επιτυχία, αφού στο διάστημα της γνωριμίας και του αρραβώνα, όλα πήγαν καλά.
Ηδη πριν συναντηθούν δύο άτομα, γνωρίζουν τι είναι ο ένας και τι είναι ο άλλος. Εχουν ήδη ενημερωθεί από εμάς, παρουσιάζοντας ένα πλήρες βιογραφικό για τη μόρφωση, τον χαρακτήρα, την οικογένεια, αν έχει αδέλφια, αν έχει υποχρεώσεις, αν έχει παιδιά, γονείς που συντηρεί, ακόμα και το ζώδιο κλπ. Υπάρχει δηλαδή μια πλήρης εικόνα. Αυτό είναι καλό, βοηθάει τα μέγιστα.
Εχοντας ο ένας την εικόνα του άλλου από την αρχή, το μόνο που μένει είναι να γίνει το κλικ που λέμε, να υπάρξει χημεία κι αυτό είναι το μόνο που εμείς δεν μπορούμε ούτε να το προκαλέσουμε, ούτε να το επιβάλουμε.

 Πηγή:www.dimokratiki.gr

• Τι ηλικίες ενδιαφερομένων απευθύνονται το 2020 στα γραφεία συνοικεσίων;
Σε εμάς απευθύνονται άνθρωποι όλων των κοινωνικών τάξεων και όλων των ηλικιών. Η πλειονότητα των ανθρώπων που έρχονται σε εμάς, είναι αυτό που λέμε, σε ηλικία γάμου. Είναι δηλαδή άνθρωποι που συνειδητά επιθυμούν να παντρευτούν και να κάνουν οικογένεια και θέλουν να αποφύγουν τη λάθος επιλογή.
Κάνω αυτή τη δουλειά από 18 ετών και σήμερα είμαι 65, αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι παλαιότερα απευθύνονταν σε εμάς κοπέλες 18, 19 ετών είτε με τους γονείς τους είτε μόνες τους, που επιθυμούσαν να παντρευτούν. Τώρα, ο μέσος όρος αυξήθηκε κατά περίπου μια δεκαετία, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και σήμερα μικρότερες ηλικίες που απευθύνονται στο γραφείο μας. Χθες για παράδειγμα, ήρθε στο γραφείο μια κοπέλα 25 ετών. Ετσι λοιπόν βλέπουμε ότι οι άνδρες στην πλειονότητά τους είναι στα 30 με 32 και οι γυναίκες γύρω στα 28 με 30, οι περισσότερες οικονομικά ανεξάρτητες.
Είναι λίγες οι κοπέλες που θέλουν να δημιουργήσουν οικογένεια και να ασχοληθούν μόνο με την ανατροφή των παιδιών τους. Αυτό το συναντάμε κυρίως σε κοπέλες που διαμένουν στην περιφέρεια, δηλαδή σε μικρά νησιά, απομακρυσμένες περιοχές κλπ που δεν επιθυμούν να κάνουν επαγγελματική σταδιοδρομία. Βέβαια, ως προς τις ηλικίες, πρέπει να σας πω ότι πλέον έχουν διευρυνθεί σημαντικά τα ηλικιακά όρια, είναι συνηθισμένο πλέον στα 40 και 42 να κάνει κάποιος τον πρώτο του γάμο. Ενας γιατρός για παράδειγμα, είτε άνδρας είτε γυναίκα, μέχρι να ολοκληρώσει τον κύκλο των σπουδών και να σταδιοδρομήσει επαγγελματικά, δεν θα καταλάβει για πότε έφτασε 40 ετών.
• Από τη Ρόδο, από τα Δωδεκάνησα, υπάρχει ενδιαφέρον;
Πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, έχουμε κάνει πολλούς γάμους στα Δωδεκάνησα με ανθρώπους που είτε δραστηριοποιούνται στον τουρισμό, είτε είναι καταστηματάρχες, επιχειρηματίες κλπ, είτε ιδιωτικοί υπάλληλοι, ναυτικοί κ.ά. Επίσης έχουμε στο γραφείο μας πολλούς άνδρες και γυναίκες από τη Ρόδο και τα Δωδεκάνησα, που έχουν κάνει ένα γάμο ήδη ο οποίος κατέληξε σε διαζύγιο και επιθυμούν μια σχέση σταθερή, μόνιμη. Και πολλές φορές, όσο κι αν σας φαίνεται περίεργο, οι κοπέλες ή οι άνδρες που τους προτείνουμε και μπορεί να μην είναι από τη Ρόδο, είτε από όμορα νησιά αλλά από άλλα μέρη της Ελλάδας, το παίρνουν απόφαση να μείνουν μόνιμα στη Ρόδο, επειδή ενδεχομένως η επιχείρησή του ή της είναι εκεί, είτε επειδή η καριέρα του ή της πηγαίνει πολύ καλά, είτε επειδή δεν επιθυμεί να εγκαταλείψει τη Ρόδο. Οπως καταλαβαίνετε, δεν υπάρχει μέρος που να μην έχουμε εμείς τη δυνατότητα και μέσα από το πελατολόγιο το οποίο διαθέτουμε, να βρούμε αυτό που ο πελάτης επιθυμεί. Επιπλέον, εμάς μας βοηθάει υπερβολικά το ίντερνετ, ακόμα και το facebook έχει αποδειχθεί πολύ χρήσιμο, αφού πολλές φορές επιτυγχάνουμε γνωριμίες χωρίς να το ξέρει ο ένας από τους δύο ότι γίνεται επί τούτου. Το διαδίκτυο είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αρκεί να ξέρεις να τα χρησιμοποιήσεις σωστά. Το site μας www.pappas.gr είναι τόσο διαδραστικό και τόσο επιτυχημένο, που προσελκύει εκατοντάδες χρήστες καθημερινά και στη συνέχεια επικοινωνούν μαζί μας προκειμένου να τους φέρουμε σε επαφή με τα πρόσωπα που τους ενδιαφέρουν. Κανένας δεν θέλει να είναι μόνος του, όλοι οι άνθρωποι αναζητούν σύντροφο.
• Αντιλαμβάνομαι πάντως, ότι για πολλούς μάλλον δεν είναι ταμπού η επίσκεψη σε ένα γραφείο συνοικεσίων, παρ΄ ότι επικρατεί η εντύπωση ότι ισχύει το ακριβώς αντίθετο.
Αντιθέτως, είναι της μόδας μπορώ να σας πω! Αν κοιτάξετε γύρω σας, όλοι κάνουν συνοικέσια. Οσο κι αν σας φαίνεται περίεργο συνοικέσια κάνουν οι φίλοι στους φίλους, συνοικέσια κάνουν οι γονείς στα παιδιά, συνοικέσια γίνονται γενικώς και παντού όταν η επιθυμία είναι μια σοβαρή σχέση ή ένας γάμος. Στο μπαράκι για παράδειγμα, μπορεί να γίνει γνωριμία προφανώς αλλά η σχέση το πιθανότερο είναι να είναι εφήμερη. Οσο οι άνθρωποι απομονώνονται και οι κοινωνίες αποξενώνονται, τόσο είναι χρήσιμη η διαδικασία του συνοικεσίου, όπως έχει διαμορφωθεί σήμερα. Δεν θα ρισκάρει ο άλλος να παντρευτεί, επειδή μόνο του έγινε το “κλικ”. Το “κλικ” καλό είναι και το ψάχνουμε όλοι, αλλά δεν αρκεί για να διαρκέσει ένας γάμος. Εχει αποδειχθεί ότι δεν μπορείς να στηρίζεσαι μόνο στην εξωτερική εμφάνιση, δεν είναι αυτό το στοιχείο που μπορεί να αποτελέσει τη βάση για μια επιτυχημένη σχέση. Και πόσο ωραίο είναι αλήθεια, και μάλιστα σε τέτοιους δύσκολους καιρούς, να δημιουργήσεις μια σταθερή σχέση, ένα όμορφο γάμο, μια δεμένη οικογένεια, παρ΄ότι το κράτος δεν είναι ιδιαίτερα υποστηρικτικό στις νέες οικογένειες, αλλά φαίνεται τώρα με το επίδομα παιδιού κάτι να αλλάζει και σε αυτόν τον τομέα
• Με τα ζευγάρια που έχετε παντρέψει, κρατάτε επαφή;
Βεβαίως. Είμαστε σε επαφή, βλέπουμε και την εξέλιξη της σχέσης, αλλιώς δεν θα είχαμε πλήρη γνώση και εμπειρία. Κάθε πληροφορία με την οποία επανατροφοδοτούμαστε από τα ζευγάρια, είναι για εμάς πολύ βοηθητική για πολλούς λόγους.
• Τι χρειάζεται λοιπόν να κάνει ο ενδιαφερόμενος αν πάρει απόφαση ότι θέλει να απευθυνθεί στο γραφείο σας;
Αρχικά συμπληρώνει ένα σκεψιγράφημα που είτε μπορεί να γίνει διαδικτυακά στο www.pappas.gr είτε στο γραφείο μας, κι αφού το συμπληρώσει, το φέρνει σε εμάς, γίνεται μέλος του γραφείου μας πραγματοποιώντας εγγραφή το κόστος της οποίας διαμορφώνεται αναλόγως αν θα είναι χωρίς χρονικό περιθώριο ή συγκεκριμένου χρόνου και όλα τα άλλα τα αφήνει σε εμάς! Το βέβαιον είναι ότι ο/η ενδιαφερόμενος/η δεν θα χρειαστεί να κάνει εκπτώσεις στα «θέλω» του/της και θα βγει όσα ραντεβού χρειαστεί μέχρι το… κλικ!

Συνοικέσια Πάππας: Έχουμε τον έρωτα επιστήμη!

Πόσα χρόνια δραστηριοποιείται και λειτουργεί το γραφείο σας στο χώρο των συνοικεσίων;

Δραστηριοποιούμαστε από το 1939 , είναι δηλαδή 3 γενιές που λειτουργούμε αυτή την επιχείρησή και έπεται συνέχεια! Οπότε όπως καταλαβαίνετε μετράμε πολλά χρόνια επιτυχίας και πάνω από 18.700 επιτυχημένους και με διάρκεια γάμους!

Ας μιλήσουμε με αριθμούς πόσα ζευγάρια έχετε παντρέψει με επιτυχία και πόσοι άνθρωποι γενικότερα έχουν περάσει από το γραφείο σας;

Έχουν περάσεις χιλιάδες άνθρωποι από 18-88 ετών! Το θέμα είναι πως όλοι στο τέλος βρίσκουν αυτό που θέλουν και το αποτέλεσμα μας δικαιώνει όλους! Οπότε όπως καταλαβαίνετε μετράμε πολλά χρόνια επιτυχίας και πάνω από 18.700 επιτυχημένους και με διάρκεια γάμους!

Υπάρχουν και άνθρωποι από το εξωτερικό που απευθύνονται στο γραφείο σας;

Πλέον αυτό είναι καθεστώς! Όλες οι χώρες του εξωτερικού γενικά απευθύνονται στο γραφείο μας .

Ποια είναι η διαδικασία που ακολουθείται όταν κάποιος επισκεφτεί το γραφείο σας;

Η διαδικασία είναι πάρα πολύ απλή. Κλείνουμε ένα ραντεβού το οποίο διαρκεί μισή περίπου ώρα , που ο ενδιαφερόμενος συμπληρώνει ένα σκεψηγράφημα. Το σκεψηγράφημα είναι ένα ερωτηματολόγιο που προσπαθεί να ξεδιπλώσει την προσωπικότητα και τα ενδιαφέροντα του κάθε ανθρώπου. Βγαίνει λοιπόν ένα προφίλ στον κάθε άνθρωπο το οποίο πρέπει να ταυτιστεί με ένα άλλο γιατί τα ‘’ομώνυμα’’ έλκονται στο θεσμό του του γάμου και της οικογένειας. Κι αυτό γιατί 2 άνθρωποι για να έχουν ένα επιτυχημένο γάμο και μία επιτυχημένη συμβίωση θα πρέπει να έχουν κοινά όνειρα, κοινά ενδιαφέροντα, κοινούς στόχους, κοινά πιστεύω.

Μέσα σε πόσο περίπου διάστημα ο κάθε ενδιαφερόμενος είτε άντρας είτε γυναίκα θα δει αποτέλεσμα;

Κοιτάξτε αυτό πολλές φορές συμβαίνει και με το πρώτο ραντεβού. Έχει συμβεί να κάνει ο άλλος και 40 ραντεβού! Το ζητούμενο είναι να γίνει η σωστή επιλογή ανεξαρτήτως χρόνου

Σήμερα εν έτη 2017 οι άνθρωποι έρχονται να ζητήσουν την βοήθεια σας και ποια είναι τα πιο συνηθισμένα χαρακτηριστικά στοιχεία που ζητούν να έχει ο άλλος;

Κάναμε πρόσφατα μία έρευνα και διαπιστώσαμε ότι οι νέοι εμπιστεύονται τα γραφεία συνοικεσίων και εμάς προσωπικά καθώς έχουμε κάνει τον έρωτα επιστήμη!

Πόσο εφικτή οικονομικά είναι όλη αυτή η διαδικασία;

Προσπαθούμε και προσαρμοζόμαστε ανάλογα με την οικονομική δυνατότητα του κάθε ανθρώπου!

Είναι τελικά επιτυχημένος ένας γάμος από συνοικέσιο;

Εγώ πιστεύω πως ναι γιατί συντελούν κάποια συστατικά. Δηλαδή είναι άνθρωποι που είναι συνειδητοποιημένοι , είναι άνθρωποι που έχουν κατασταλάξει στην δημιουργία οικογένειας και μέσα από την έρευνα που εμείς κάνουμε για τον κάθε έναν μπορούμε και ανακαλύπτουμε τι είναι αυτό που ταιριάζει και επιθυμεί ο κάθε άνθρωπος!

Πείτε μας το πιο περίεργο συμβάν που σας έχει συμβεί μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια δουλειάς;

Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια δουλειάς είναι αναμενόμενο και φυσικό επόμενο να έχουμε ζήσει και δει πολλά! Όμως μέσα από την εμπειρία μας και τον επαγγελματισμό μας φροντίζουμε να τα κάνουμε όλα να φαίνονται απλά!

Μία ευχή για το fey’s style;

Πραγματικά σας παρακολουθώ και είστε πολλοί αξιόλογοι! Σας εύχομαι να γίνεται το νούμερο ένα!

photo: Άκης Χρήστουοικεσίων

Η φωτογράφιση έγινε στο γραφείο συνοικεσίων Πάππας

Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

Οσο κι αν βράσουν, δεν τρώγονται με τίποτα
ΑΝΘΗΣΗ ΕΚ ΝΕΟΥ ΓΙΑ ΤΑ 850 ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΥΝΟΙΚΕΣΙΩΝ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ * ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ «ΓΑΜΟ ΧΩΡΙΣ ΡΙΣΚΟ» ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΩΣ ΚΑΙ 80% ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΛΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥΣ

Στης ακρίβειας τον καιρό… βάλθηκα να παντρευτώ

«Νεολαίοι, σαν εσένα. Τι περίμενες να δεις, μουστακωτές γεροντοκόρες;»

Της ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΤΖΑΒΕΛΛΑ
Μια χρυσή καρδιά και στο εσωτερικό της οι νεόνυμφοι σε ρομαντικό τετ α τετ. Από κάτω με γραμματοσειρά ευχετήριας κάρτας του 1980 προτροπές για γάμο «με εχέγγυα», «χωρίς ρίσκο». Θα μπορούσε να είναι παντιέρα της κιτς αισθητικής, εκτός από σήμα κατατεθέν ενός γραφείου συνοικεσίων. Γαλλιστί, γραφείο διαπροσωπικών σχέσεων. Πρόκειται για ένα από τα 850 γραφεία συνοικεσίων που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και διανύουν παραδόξως, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους, τη χρυσή εποχή τους. Σύμφωνα με μαρτυρίες των ιδιοκτητών τους, η πλειονότητα των πελατών είναι νέοι μεταξύ 25 – 45 ετών, οι οποίοι «τα έζησαν όλα νωρίς και βαρέθηκαν να κάνουν εκπτώσεις».

Δύο γάμοι την ημέρα

Σύμφωνα με τον κ. Αυδίκο, «είναι η ίδια η κοινωνική και οικονομική εξέλιξη. Ο κόσμος άλλαξε, η κοινωνική συνοχή χάθηκε, οι παρέες και η γειτονιά άλλαξαν μορφή. Ακόμη, η επέκταση του ωραρίου εργασίας, η έλλειψη δικτύων επαφής, το δρομολόγιο “σπίτι-δουλειά-σπίτι” έκλεισε το σύγχρονο άνθρωπο μέσα σε τείχη μοναξιάς. Οταν λοιπόν λείπει ο χρόνος, όταν απουσιάζει η εμπιστοσύνη, όταν η καριέρα γίνεται αυτοσκοπός, όταν το κυνήγι των αγαθών έγινε ο νέος θεός του σύγχρονου ανθρώπου, τότε για κάποιους απ’ αυτούς το να καταφύγουν σε διαμεσολάβηση, σ’ ένα γραφείο συνοικεσίων, είναι μια κάποια λύση». Ολα αυτά στις περιπτώσεις, φυσικά, που υπάρχει ακόμη δουλειά και όχι ταμείο ανεργίας ή απεγνωσμένο ψάξιμο για κάποια δουλειά.

Από το 1939 έχει το γραφείο διαπροσωπικών σχέσεων στο Κολωνάκι ο πρόεδρος του Συλλόγου Γραφείων Συνοικεσίων, Γιώργος Πάπας, συνεχίζοντας την παράδοση που ξεκίνησε ο παππούς του. Καθημερινά πραγματοποιεί κατά μέσον όρο 2 γάμους. Ο μεγαλύτερος πελάτης του είναι 85 ετών. «Μη σας φαίνεται περίεργο. Εχω δει ανθρώπους 80 και 85 ετών να ανανεώνονται μέσα από τη συντροφικότητα. Να αναγεννιούνται τα κύτταρά τους», συνεχίζει. «Η κρίση απέδειξε πως η λύση στη μοναξιά δεν είναι το χρήμα, αλλά η συντροφικότητα και η αγάπη. Κάθε μέρα συναντώ μοναχικούς ανθρώπους και είναι πρόκληση για μένα να τους αποκαταστήσω». Σύμφωνα με τον ίδιο και έπειτα από έρευνα που έχει κάνει, το 60% των πελατών που παίρνουν την απόφαση να επισκεφτούν κάποιο γραφείο είναι άγαμοι, μεταξύ 32 – 45 ετών. Η πελάτισσα που επισκέφτηκε πρόσφατα γραφείο συναδέλφου του ήταν μεγαλοκοπέλα. Ηταν, όπως έλεγε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας (στην ταινία «Ο Ρωμιός έχει φιλότιμο»), «30 ετών και 750 μηνών». Σε μια ολιγόλεπτη συζήτηση που είχαμε, εκθείασε τη διαδικασία του προξενιού και δήλωσε ευχαριστημένη από τα 7 ραντεβού που είχε το τελευταίο 6μηνο. «Τα βρήκατε με κάποιον;». «Οχι ακριβώς. Θέλω να δω μερικούς ακόμα», είπε με ύφος νοικοκυράς που διαλέγει φρούτα στη λαϊκή.

«Μη φαντάζεσαι ότι εδώ έρχεται η Γεωργία Βασιλειάδου και ζητάει τον Μπραντ Πιτ. Υπάρχει αυτογνωσία. Επιπλέον, βάζω κι εγώ το χεράκι μου για τις προσμείξεις», λέει η κυρία Λούη, αναφερόμενη στους συνδυασμούς και τις αλχημείες που κάνει προκειμένου να πετύχει τον κατάλληλο συνδυασμό κοινωνικού, μορφωτικού και οικονομικού status.

Στον καλαίσθητο χώρο του «εργαστηρίου σχέσεων», ιδρύτρια του οποίου είναι η Λένα Καστρησίου, «ένας εξειδικευμένος σύμβουλος αναλαμβάνει να καταλάβει τι ακριβώς ψάχνει ο πελάτης και να κατανοήσει τις ανάγκες του ώστε να δημιουργήσει το “προφίλ” του ιδανικού συντρόφου. Αυτό σημαίνει ότι τρώω πολλές ώρες από τη ζωή μου για να κάνω τους κατάλληλους συνδυασμούς. Δεν είναι εύκολο», λέει η ίδια. Οι πελάτες της επιχείρησής της, την οποία εμπνεύστηκε στην Αμερική κατά την περίοδο των σπουδών της, είναι μεταξύ 28 – 55 ετών. Εχει στην κατοχή της τα στοιχεία της αστυνομικής τους ταυτότητας και τους έχει περάσει από πολλές συνεντεύξεις. «Είχα αμφιβολίες αν θα πιάσει στην Ελλάδα. Ομως η ανταπόκριση είναι μεγάλη. Η διασκέδαση δεν είναι, πλέον, προτεραιότητα και δύσκολα οι άνθρωποι γνωρίζονται μεταξύ τους. Η μοναξιά είναι μεγάλο θέμα. Μοναξιά και άγχος», λέει η ίδια.

Μα καλά, ποιος πάει σε γραφεία συνοικεσίων;

Περάσαμε ένα απόγευμα με τον βασιλιά του ζευγαρώματος

https://www.athensvoice.gr/the-paper/article/513/μα-καλά-ποιoς-πάει-σε-γραφεία-συνοικεσίων

Καλέστε με
+
Καλέστε με